Ποδόσφαιρο

Mουντιάλ 2022: Χάνει το Μουντιάλ ο Ρόις!

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 - 12:05

Σοκ στη Γερμανία αφού ο Μάρκο Ρόις χάνει μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση.

Mουντιάλ 2022: Χάνει το Μουντιάλ ο Ρόις!

Ο Μάρκο Ρόις θα χάσει τέταρτο μεγάλο τουρνουά την τελευταία δεκαετία με τη Γερμανία καθώς δεν ξεπέρασε εγκαίρως τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και μένει εκτός αποστολής για το Μουντιάλ.

Μεγάλο το πλήγμα για την Εθνική Γερμανίας αφού ο αρχηγός των Βεστφαλών χάνει οριστικά την τελική φάση στο Κατάρ λόγω τραυματισμού και δεν θα βρίσκεται στην τελική αποστολή των Πάντσερ.

Ο Ρόις χάνει, έτσι, το τέταρτο μεγάλο τουρνουά στο οποίο συμμετέχει η Γερμανία την τελευταία δεκαετία, και πάλι λόγω τραυματισμού. Με εξαίρεση το Μουντιάλ του 2018, δεν έδωσε το παρών στα Euro του 2016 και του 2021, καθώς και στο Μουντιάλ του 2014.

Το κενό του στη γραμμή κρούσης, σύμφωνα με το «Sport 1» αναμένεται να καλύψει ο νεαρός συμπαίκτης του στους Βεστφαλούς, Γιουσουφά Μουκοκό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr