Ποδόσφαιρο

Άλλαξε ώρα το Παναθηναϊκός - Ατρόμητος [vid]

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 - 19:33

Η διεξαγωγή του κλασικού Μαραθωνίου την Κυριακή στην Αθήνα έφερε την μετάθεση του ματς των «πράσινων» από τις 16:00 στις 21:30.

Άλλαξε ώρα το Παναθηναϊκός - Ατρόμητος [vid]

Το ματς της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο, ήταν να γίνει την Κυριακή το απόγευμα στις 16:00. Αυτό ίσχυε βάσει του αρχικού προγράμματος που έχει κάνει γνωστό η διοργανώτρια αρχή. Ωστόσο το ματς άλλαξε ώρα. Ο λόγος;

Η διεξαγωγή του κλασικού μαραθωνίου την Κυριακή στην ελληνική πρωτεύουσα. Ο αγώνας αυτός του κλασικού αθλητισμού συνοδεύεται από ανάλογα μέτρα σε ό,τι αφορά την κυκλοφορία των αυτοκινήτων και των μετακινήσεων. Επιπλέον, αρκετοί δρόμοι ή τμήματά τους θα κλείσουν. Γεγονός που θα προκαλούσε σοβαρό θέμα με την πρόσβαση των φίλων των «πράσινων» στη Λεωφόρο.

Με όλα αυτά ως δεδομένα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτημα αλλαγής ώρας της έναρξης του ματς. Η Λίγκα το έκανε άμεσα αποδεικτό. Έτσι, αντί για τις 16:00 που ήταν ορισμένο, το ματς μεταφέρθηκε το βράδυ με νέα ώρα έναρξης τις 21:30.

Με τη σχετική ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής να αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι o αγώνας Παναθηναϊκός - Ατρόμητος Αθ., στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League 2022-2023, αλλάζει ώρα και θα διεξαχθεί την Κυριακή 13.11.2022 στις 21:30 (αντί για 16:00)».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.