Ποδόσφαιρο

Άλλαξε ώρα το Παναθηναϊκός - Ατρόμητος [vid]

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 - 19:33

Η διεξαγωγή του κλασικού Μαραθωνίου την Κυριακή στην Αθήνα έφερε την μετάθεση του ματς των «πράσινων» από τις 16:00 στις 21:30.

Άλλαξε ώρα το Παναθηναϊκός - Ατρόμητος [vid]

Το ματς της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο, ήταν να γίνει την Κυριακή το απόγευμα στις 16:00. Αυτό ίσχυε βάσει του αρχικού προγράμματος που έχει κάνει γνωστό η διοργανώτρια αρχή. Ωστόσο το ματς άλλαξε ώρα. Ο λόγος;

Η διεξαγωγή του κλασικού μαραθωνίου την Κυριακή στην ελληνική πρωτεύουσα. Ο αγώνας αυτός του κλασικού αθλητισμού συνοδεύεται από ανάλογα μέτρα σε ό,τι αφορά την κυκλοφορία των αυτοκινήτων και των μετακινήσεων. Επιπλέον, αρκετοί δρόμοι ή τμήματά τους θα κλείσουν. Γεγονός που θα προκαλούσε σοβαρό θέμα με την πρόσβαση των φίλων των «πράσινων» στη Λεωφόρο.

Με όλα αυτά ως δεδομένα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτημα αλλαγής ώρας της έναρξης του ματς. Η Λίγκα το έκανε άμεσα αποδεικτό. Έτσι, αντί για τις 16:00 που ήταν ορισμένο, το ματς μεταφέρθηκε το βράδυ με νέα ώρα έναρξης τις 21:30.

Με τη σχετική ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής να αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι o αγώνας Παναθηναϊκός - Ατρόμητος Αθ., στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League 2022-2023, αλλάζει ώρα και θα διεξαχθεί την Κυριακή 13.11.2022 στις 21:30 (αντί για 16:00)».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.