Ποδόσφαιρο

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Οι «εκλεκτοί» του Σάντος και της Πορτογαλίας

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 - 20:18

Με αρχηγό τον Κριστιάνο οι Ίβηρες στα γήπεδα του Κατάρ. Στην αποστολή και ο Ζοζέ Σα, εκτός ο τραυματίας Ντιόγκο Ζότα.

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Οι «εκλεκτοί» του Σάντος και της Πορτογαλίας

Ο Φερνάντο Σάντος έκανε γνωστά, το απόγευμα της Πέμπτης, τα ονόματα των παικτών που θα ταξιδέψουν την επόμενη εβδομάδα για το Κατάρ. Την αποστολή, δηλαδή, των Πορτογάλων για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να δίνει το «παρών» και να ετοιμάζεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, για το τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας του.

Στην αποστολή είναι και ένα γνώριμο πρόσωπο στα ελληνικά γήπεδα. Ο Ζοσέ Σα, ο γκολκίπερ της Γουλβς και πρώην του Ολυμπιακού, θα ταξιδέψει στο Κατάρ. Ωστόσο εκτός είναι ο τραυματίας Ντιόγκο Ζότα, αλλά και οι Φόντε, Ράφα Σίλβα και Μουτίνιο. Αναλυτικά η αποστολή της Πορτογαλίας:

  • Τερματοφύλακες: Ντιόγκο Κόστα (Πόρτο), Ζοζέ Σα (Γουλβς), Ρούι Πατρίσιο (Ρόμα)
  • Αμυντικοί: Ντιόγκο Νταλότ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ζοάο Κανσέλο (Μάντσεστερ Σίτι), Ντανίλο Περέιρα (Παρί), Πέπε (Πόρτο), Ρούμπεν Ντίας (Μάντσεστερ Σίτι), Αντόνιο Σίλβα (Μπενφίκα), Νούνο Μέντες (Παρί), Ραφαέλ Γκερέιρο (Ντόρτμουντ)
  • Μέσοι: Ζοάο Παλίνια (Φούλαμ), Ρούμπεν Νέβες (Γουλβς), Μπερνάρντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Μπρούνο Φερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ζοάο Μάριο (Μπενφίκα), Ματέους Νούνες (Γουλβς), Οτάβιο Μοντέιρο (Πόρτο), Βιτίνια (Παρί), Γουίλιαμ Καρβάλιο (Μπέτις)
  • Επιθετικοί: Αντρέ Σίλβα (Λειψία), Κριστιάνο Ρονάλντο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γκονσάλο Ράμος (Μπενφίκα), Ζοάο Φέλιξ (Ατλέτικο), Ραφάελ Λεάο (Μίλαν), Ρικάρντο Όρτα (Μπράγκα)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr