Ποδόσφαιρο

Εθνική Ελλάδας: Οι κλήσεις Πογέτ για τα φιλικά με Μάλτα, Ουγγαρία - Επιστροφή Ρέτσου

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 - 20:29

Ο εκλέκτορας της Εθνικής άφησε εκτός τους Βλαχοδήμο, Τσιμίκα, Μαυροπάνο

Εθνική Ελλάδας: Οι κλήσεις Πογέτ για τα φιλικά με Μάλτα, Ουγγαρία - Επιστροφή Ρέτσου

Η Εθνική Ελλάδας θα δώσει δύο φιλικά σε αυτό το παράθυρο που υπάρχει για την διακοπή του Μουντιάλ 2022.

Πιο συγκεκριμένα στις 17 του μήνα θα αντιμετωπίσει εκτός την Μάλτα και μετά από 3 ημέρες πάει στην Βουδαπέστη για το ματς με την Ουγγαρία.

Ο Γκουστάβο Πογέτ έκανε γνωστές τις κλήσεις του και μέσα σε αυτές είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Στην Εθνική επιστρέφουν, επίσης, Γιαννούλης και Κώτσιρας, ενώ εκτός επιλογών έμειναν οι Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Τσιμίκας και Μαυροπάνος, που θα μπορούσε να λεχθεί πως δεν χρειάζεται να τους δει ο Πογέτ, αφού είναι από τα βασικά στελέχη της ομάδας.

Οι διεθνείς που επέλεξε ο Ουρουγουανός εκλέκτορας είναι οι:

Πασχαλάκης, Μπάρκας, Αθανασιάδης, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κώτσιρας, Ρότα, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Δουβίκας, Φούντας, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr