Ποδόσφαιρο

Στον αστερισμό του Οζέγκοβιτς [vids]

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 - 21:06

Ο Βόλος νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα με τα γκολ του Σέρβου επιθετικού και επέστρεψε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Στον αστερισμό του Οζέγκοβιτς [vids]

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου. Ο Βόλος με δύο γκολ του Οζέγκοβιτς στο δεύτερο ημίχρονο, νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα και είναι ξανά στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο, οι Θεσσαλοί τα… χρειάστηκαν διότι οι Ηπειρώτες είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Παμλίδη στις καθυστερήσεις (90'+1).

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και, βέβαια, χωρίς. Ναι μεν ο Βόλος είχε την κατοχή της μπάλας (σ.σ.: στο 20ό λεπτό ήταν στο 66%), αλλά η πρώτη μεγάλη φάση ανήκε στον ΠΑΣ. Στο 21' ο Παμλίδης με ανάποδο ψαλίδι απείλησε την εστία του Κλέιμαν. Αντίθετα, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου έφτανε εύκολα στην περιοχή του Αθανασίου, αλλά κάτι δεν γίνονταν σωστά στην τελική πάσα. Με τον γκολκίπερ του ΠΑΣ να επεμβαίνει για πρώτη φορά στο 45'+1, στο πλασέ του Ντέλετιτς.

Ωστόσο, το σκηνικό άλλαξε με το ξεκίνημα του δευτέρου 45λεπτου. Καθώς στο 47' ο Οζέγκοβις με κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Λούνα, άνοιξε το σκορ (1-0).

Οκτώ λεπτά αργότερα (55') ο Σέρβος σέντερ φορ με προβολή μετά το σουτ του Φερνάντες, σημείωσε το 2-0. Με τον Ντέλετιτς στο 69' άγγιξε το 3-0, αλλά ο Αθανασίου έκανε μεγάλη επέμβαση.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο ΠΑΣ ξαναμπήκε στο ματς. Στο 82' η κάθετη πάσα του Μπαγκαλιάνη ήταν ιδανική για τον Μπάλαν που πρόλαβε τον Κλέιμαν για το 2-1.

Επιπλέον, στο 90'+1 ο Παμλίδης έπιασε την κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος την άστοχη έξοδο του Κλέιμαν, αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Kλέιμαν, Λούνα, Σιέλης, Aλχο, Μεσκίδα (46' Νοκάρ), Τσοκάνης (9' Μεταξάς), Εσκοβάλ, Μπαριέντος, Φερνάντεζ (80' Κούτσιας), Ντέλετιτς (85' Πίρινεν), Οζέγκοβιτς (86' Φερνάντες).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Μπαγκαλιάνης, Πήλιος, Παντελάκης, Μπιλμπάο, Τζίμας (64' Μπάλαν), Λιάσος, Ροσέρο, Μορέιρα, Παμλίδης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr