Ποδόσφαιρο

Α’ Κύπρου: Καλπάζει η Πάφος [vids]

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 - 21:48

Νίκησε 1-0 την Ανόρθωση στο «Στέλιος Κυριακίδης» και προελαύνει στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Α’ Κύπρου: Καλπάζει η Πάφος [vids]

Η φετινή πορεία της Πάφου στο κυπριακό πρωτάθλημα μοιάζει με ένα ωραία παραμύθι. Και την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ να έχει τον ρόλο της «σταχτοπούτας». Αλλά μετά από 11 αγωνιστικές, όμως, κανείς δεν θεωρεί πώς η πορεία της Πάφου είναι ένα… πυροτέχνημα. Αντίθετα, απολύτως δίκαια είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +7 (σ.σ.: προσωρινά) από τον δεύτερο Άρη Λεμεσού.

Το ματς κρίθηκε με το γκολ που πέτυχε ο Μουσταφά Ναμ στο πρώτο λεπτό (45'+1) των καθυστερήσεων του ημιχρόνου. Ο σκόρερ εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση του Λόρια στο σουτ του Ικόκο και πέτυχε το 1-0. Από την πλευρά της, η ομάδα του Μουνιόθ είχε πολλές ευκαιρίες. Ωστόσο ούτε ο Γουαρίς στο 24', ούτε ο Σάμπο στο 25' βρήκαν δίχτυα. Η καλύτερη στιγμή, πέραν του γκολ, ήρθε για τον Πάφο στο 42' όταν στην κεφαλιά του Μπάιριτς ο Λόρια αποσόβησε το γκολ με τη βοήθεια του οριζοντίου δοκαριού! Η Πάφος είχε μεγάλη ευκαιρία στο 49' με τον Ικόκο, ενώ ο Χριστοφή για την Ανόρθωση έχασε την ευκαιρία στο φινάλε…

ΠΑΦΟΣ (Χένινγκ Μπεργκ): Aντός, Ικόκο, Κβίντα, Μπάιριτς, Ζουνίνιο, Χότσκο, Ντράγκομιρ, Ναμ (70' Βαλακάρι), Τάνκοβιτς, Αμπντουραχίμι (78' Αλ Γκαντιουί), Σεμέδο.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Τσίσκο Μουνιόθ): Λόρια, Αντωνίου, Κορρέα, Μπαϊσίνιο, Χαρογιάν (84' Χριστοφή), Κίκο, Σάμπο, Πάντσεον (68' Χριστοδουλόπουλος), Ιωάννου (84' Παρούτης), Γουαρίς (59' Χρυσοστόμου), Νινγκά (59' Φερέιρα).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr