Ποδόσφαιρο

Ο ΠΑΟΚ πέρασε... αέρα από τη Νεάπολη [vids]

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 - 23:25

Με κορυφαίο τον 19χρονο Γιάννη Κωνσταντέλια, ο Δικέφαλος του Βορρά νίκησε 3-0 τον Ιωνικό.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε... αέρα από τη Νεάπολη [vids]

Άνετη νίκη για τον ΠΑΟΚ στη Νεάπολη κόντρα στον Ιωνικό. Η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν καλύτερη από το ξεκίνημα του ματς και κατέκτησε το τρίποντο, καθώς επικράτησε 3-0. Αποτέλεσμα που την διατήρησε στο -2 από τον Ολυμπιακό και το Βόλο. Ένα αποτέλεσμα, ωστόσο, για το οποίο έχει πολύ σημαντικό ρόλο ο 19χρονος Γιάννης Κωνσταντέλιος. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε συμμετοχή και στα τρία γκολ του Δικεφάλου του Βορρά.

Το πρώτο γκολ ήρθε λίγο πριν συμπληρωθεί μισή ώρα στο ματς. Η συνεργασία, στο 27', ανάμεσα σε Κωνσταντέλια και Ράφα Σοάρες από τα αριστερά είχε τελικό αποδέκτη τον Φελίπε Σοάρες που από κοντά πέτυχε το 0-1.

Επιπλέον, στο 34' ο Κωνσταντέλιας έκλεψε την μπάλα μετά την πάσα του Τσιγκρίνσκι, πάσαρε στον Ολιβέιρα που με δυνατό μακρινό σουτ, σημάδεψε σωστά για το 0-2.

Όμως, οι Θεσσαλονικείς δεν έβγαλαν το πόδι από το… γκάζι. Στο 57' ο Ζίβκοβιτς βρήκε τον Αουγκούστο που πλάσαρε εύστοχα για το 0-3.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά έκαναν περισσότερο συντήρηση. Είχαν «κλειδώσει» τη νίκη, ενώ ο Ιωνικός δεν έδειξε ικανός για κάτι παραπάνω. Κατά συνέπεια, δεν άλλαξε κάτι και ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής με 3-0 από τη Νίκαια.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημητρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σοόυζα, Σάκιτς, Ρομαό (69' Κάνιας), Φαντιγκά (83' Τσίμπσα), Λοβέρα (69' Μεντόσα), Ελευθεριάδης (69' Ιωαννίδης), Σεμπά (83' Μασάς), Μάντζης.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ρ. Σοάρες, Σβαμπ, Ντάγκλας Αουγκούστο (76' Ντάντας), Α. Ζίβκοβιτς (85' Κουαλιάτα), Φ. Σοάρες (71' Ελ Καντουρί), Κωνσταντέλιας (71' Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα (71' Τόμας).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr