Ποδόσφαιρο

Serie A: Σε τροχιά Champions League η Γιουβέντους [vids]

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 - 23:53

Οι «μπιανκονέρι» νίκησαν, με 10 παίκτες, 1-0 στη Βερόνα και ανέβηκαν στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Serie A: Σε τροχιά Champions League η Γιουβέντους [vids]

Σερί νικών «τρέχει» η Γιουβέντους και έχει αλλάξει τη θέση της στο πρωτάθλημα. Οι «μπιανκονέρι» πήραν το έκτο διαδοχικό τρίποντο και μπήκαν στην πρώτη 4άδα που οδηγεί στο UEFA Champions League της επόμενης περιόδου. Ένα γκολ ήταν αρκετά, όπως αποδείχθηκε τελικά. Αυτό που σκόραρε ο Κεν στο 60'. Ένα γκολ που ήρθε και με δόση τύχης.

Καθώς στο σουτ του Μόισε Κεν, ο γκολκίπερ Μοντιπό απέκρουσε μεν, αλλά η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα και κατέληξε σε αυτά (0-1). Η ομάδα του Αλέγκρι διαχειρίστηκε σωστά το ματς και έφτασε στο έκτο σερί τρίποντο που την ανέβασε στους 28 βαθμούς και στην τέταρτη θέση. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Άλεξ Σάντρο.

Όσον αφορά στη Λάτσιο, με τον ίδιο τρόπο «καθάρισε»! Οι «λατσιάλι» νίκησαν 1-0 την Μόντρα στο «Olimpico». Αν και από την αρχή του ματς είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, τελικά η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι επικράτησε με το μικρότερο δυνατό σκορ.

Χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Λούκα Ρομέρο στο 69' με δεύτερη προσπάθεια. Καθώς κινήθηκε γρήγορα μετά την απομάκρυνση του Ντι Γκρεγκόριο, στο σουτ του Πέδρο. Με τη νίκη αυτή η Λάτσιο έφτασε τους 30 βαθμούς και είναι μαζί με την Μίλαν στη δεύτερη θέση, στο -8 από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr