Ποδόσφαιρο

EFL Cup: Πρόκριση με 4άρα για τους «κόκκινους διαβόλους» [vid]

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 - 23:58

Μετά από ένα συναρπαστικό ματς με ανατροπές, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 4-2 την Άστον Βίλα.

EFL Cup: Πρόκριση με 4άρα για τους «κόκκινους διαβόλους» [vid]

Ένα άκρως συναρπαστικό και ανταγωνιστικό ματς έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο «Old Trafford» για τη φάση των «32» του EFL Cup. Λίγα 24ωρα μετά την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Άστον Βίλα, για την Premier League, στο «Villa Parκ». Εκεί όπου είχαν νικήσει οι «χωριάτες» με 3-1. Απόψε ήταν η σειρά των «κόκκινων διαβόλων» να νικήσουν και να πάρουν την πρόκριση με 4-2.

Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος. Η Άστον Βίλα «χτύπησε» δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε ισάριθμες φορές το προβάδισμα. Καταρχάς με τον Γουάτκινς στο 48' και στη συνέχεια με το αυτογκόλ του Νταλότ (61'). Όμως ο Μαρσιάλ ισοφάρισε άμεσα (49') σε 1-1. Κομβικό γκολ για την εξέλιξη της αναμέτρησης. Το γκολ του Ράσφορντ στο 67' για το 2-2 έδωσε άλλον… αέρα στη συνέχεια της αναμέτρησης.

Έτσι, στο 78' η πίεση της Γιουνάιτεντ απέδωσε. Το κλέψιμο του Γκαρνάτσο, έφερε τον Μπρούνο Φερνάντες σε θέση βολή για το 3-2. Επιπλέον, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (90'+1) ο ΜακΤόμινεϊ πέτυχε γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 4-2. Σημαντική νίκη-πρόκριση για την ομάδα του Έρικ τεν Χάαγκ κόντρα στην αντίστοιχη του Ουνάι Έμερι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr