Ποδόσφαιρο

La Liga: Ζορίστηκε ξανά η Ρεάλ Μαδρίτης [vids]

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 - 00:25

Δυσκολεύτηκε κόντρα στην Κάντιθ, αλλά πήρε τελικά τη νίκη με 2-1 και πλησίασε στους 2 βαθμούς την Μπαρτσελόνα.

La Liga: Ζορίστηκε ξανά η Ρεάλ Μαδρίτης [vids]

Η «μάχη» του τίτλου συνεχίστηκε για μια ακόμη αγωνιστική στο ισπανικό πρωτάθλημα. Με τη Ρεάλ να επιστρέφει στις νίκες. Πιο εύκολα μεν, πιο αγχωτικά δε από ό,τι μαρτυρά το τελικό 2-1 υπέρ της. Μιας και οι «merengues» με τα γκολ των Μιλοτάο (40') και Κρος (70') απέκτησαν πολύ σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη.

Αλλά δεν το «τελείωσαν» σε εκείνο το σημείο το ματς και έδωσαν δικαιώματα! Καθώς στο 81' ο Λούκας Πέρες μείωσε σε 2-1. Πάντως, οι Μαδριλένοι το κράτησαν το προβάδισμα με 3-1 και ανέβηκαν στους 35 βαθμούς, το -2 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Πάρτι έκαναν οι «νυχτερίδες» στο «Mestalla» κόντρα στην Μπέτις. Ένα «πάρτι» που έγινε μετά τη συμπλήρωση μια ώρας στο ματς. Διότι στο 61' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Έντγκαρ Γκονζάλες. Από εκεί και μετά, η ομάδα του Γκατούζο κυριάρχησε ολοκληρωτικά. Στο 63' ο Αλμέιδα πέτυχε το 1-0, για να ακολουθήσει ο Γκουιγιαμόν στο 81' με πέναλτι για το 2-0. Κατόπιν, στο 90'+3 ο Κλάιφερτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Στο «Vallecas», Ράγιο και Θέλτα αλληλοεξουδετερώθηκαν. Οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο, με τις φάσεις λιγοστές. Έτσι, το ματς έληξε ισόπαλο 0-0 και σίγουρα αν υπάρχει κάποια από τις δύο πλευρές που ικανοποιήθηκε με τον βαθμό, αυτή ήταν η φιλοξενούμενη ομάδα του Βίγκο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr