Ποδόσφαιρο

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Ανακοίνωσε αποστολή η Ολλανδία

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 - 13:57

Ο Λουις φαν Χααλ ανακοίνωσε τους 26 “οράνιε” που θα αγωνιστούν στα γήπεδα του Κατάρ. Μείγμα εμπειρίας και… νιάτων η αποστολή, κλήθηκαν οι Σίμονς και Φριμπονχ που δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα με την Εθνική ομάδα.

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Ανακοίνωσε αποστολή η Ολλανδία

Ο έμπειρος τεχνικός απέφυγε τις εκπλήξεις και ιδίως στην άμυνα, εμπιστεύθηκε αρκετές… παλιοσειρές. Η παρουσία του Νόπερτ αποτελεί μια απο τις μίνι εκπλήξεις, αν και ο τερματοφύλακας της Χέρενφεν πραγματοποιεί μια εξαιρετική φέτος σεζόν. Ανάμεσα στους εκλεκτούς του φαν Χααλ ειναι και ο 21χρονος Σίμονς που εντυπωσιάζει με την Αϊντχόφεν, παρότι δεν έχει αγωνιστεί ακόμα με την Εθνική ομάδα. Την πρώτη του συμμετοχή αναζητά και ο 21χρονος Φριμπονχ που ξεχωρίζει φέτος με την Λεβερκούζεν. Στην αποστολή και ο έμπειρος Λιουκ ντε Γιονχ παρότι ο αρχηγός της Αϊντχόφεν έχει αγωνιστεί μόλις ένα λεπτό απο την στιγμή που επέστρεψε στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, ο Λουις φαν Χααλ.

Αναλυτικά η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Remko Pasveer (Ajax), Andries Noppert (sc Heerenveen) en Justin Bijlow (Feyenoord)

Αμυντικοί: Virgil van Dijk (Liverpool), Jurriën Timber (Ajax), Nathan Aké (Manchester City), Tyrell Malacia (Manchester United), Daley Blind (Ajax), Denzel Dumfries (Inter), Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen), Stefan de Vrij (Inter), Matthijs de Ligt (Bayern München)

Mέσοι: Frenkie de Jong (FC Barcelona), Teun Koopmeiners (Atalanta Bergamo), Steven Berghuis (Ajax), Xavi Simons (PSV), Marten de Roon (Atalanta Bergamo), Davy Klaassen (Ajax), Kenneth Taylor (Ajax)

Επιθετικοί: Memphis Depay (FC Barcelona), Steven Bergwijn (Ajax), Cody Gakpo (PSV), Luuk de Jong (PSV), Vincent Janssen (Antwerp FC), Noa Lang (Club Brugge), Wout Weghorst (Besiktas)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr