Ποδόσφαιρο

Champions League: Μια ακόμη διάκριση του Μέσι [vid]

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 - 20:18

Το 0-1 του Αργεντινού στο Μπενφίκα - Παρί Σεν Ζερμέν ψηφίστηκε το ομορφότερο γκολ στη φάση των ομίλων.

Champions League: Μια ακόμη διάκριση του Μέσι [vid]

Αν υπάρχει κάτι που χαρακτηρίζει την καριέρα του Λιονέλ Μέσι, αυτό είναι οι διακρίσεις. Όχι μόνο σε συλλογικό επίπεδο, είτε με την «αλμπισελέστε», είτε με τους συλλόγους που έχει αγωνιστεί. Αλλά και σε ατομικό επίπεδο. Εξάλλου, αυτές είναι πολλές και χρειάζονται βιβλία για να αποτυπωθούν όλες. Ωστόσο μια ακόμη προστέθηκε σήμερα.

Το γκολ του Μέσι με την εκπληκτική «λόμπα» στο ματς Μπενφίκα - Παρί Σεν Ζερμέν ψηφίστηκε ως το πιο ωραίο γκολ στη φάση των ομίλων του UEFA Champions League, της σεζόν 2022-2023. Μια φάση όπου έχουν βάλει το… ποδαράκι τους, τόσο ο Νεϊμάρ όσο και ο Εμπαπέ, καθώς άλλαξαν πολύ γρήγορα την μπάλα με τον Αργεντινό. Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν τελείωσε με ιδανικό τρόπο τη φάση, με ένα γκολ που ο Βλαχοδήμος δεν κατάφερε να κάνει τίποτα!

Συνεπώς, το φανταστικό γκολ του Λιονέλ Μέσι με άπιαστο σουτ στο ματς της Λισαβόνας ψηφίστηκε ως το ομορφότερο της φάσης των ομίλων. Δείτε το ξανά στο βίντεο που ακολουθεί για να το θυμηθείτε και να καταλάβετε τί μέτρησε για να ξεχωρίσει στις προτιμήσεις των φιλάθλων του ποδοσφαίρου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr