Ποδόσφαιρο

«Καθάρισαν» εύκολα Άρης και Ομόνοια [vids]

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 - 21:52

Η ομάδα της Λεμεσού 3-1 εκτός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ το «τριφύλλι» 4-0 τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

«Καθάρισαν» εύκολα Άρης και Ομόνοια [vids]

Στο… κατόπι της Πάφου παρέμεινε ο Άρης. Η ομάδα της Λεμεσού πανηγύρισε το τρίποντο στο «Αμμόχωστος» με 3-1 κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Αποτέλεσμα που τον διατήρησε στη δεύτερη θέση, στο -4 (σ.σ.: 29 με 25) από την κορυφή. Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι επικράτησε χάρη στα γκολ που σημείωσα ο Μπράουν στο 3', ο Σπόλιαριτς στο 37' και με το αυτογκόλ του Άδωνη στο 84', μετά τη σέντρα του Πηλέα. Η Νέα Σαλαμίνα είχε μειώσει, προσωρινά, σε 1-2 με την κεφαλιά του Ντιακιτέ (65'), αλλά ως εκεί!

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Μελίσσας, Σεργίου, Άδωνη, Κατσικάς (9' Ντιακιτέ), Οφόρι, Μιγκελίτο (46' Μαργκάσα), Μάντζεκ, Φελίπε (46' Κλίμοβιτς), Λιμπόμπε (59' Τολεμές), Φράγκος (79' Τσίκο), Ντορεγκαράι.

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Σωφρονίου, Γιαγκό, Μεντιούπ, Μπρόρσον, Μποακί, Μπράουν, Σόκε (60' Γιαμπλόνσκι), Σπόλιαριτς (60' Σικόρσκι), Ντζαβέ (64' Πηλέας), Μπαμπίκα (71' Ντελμίρο), Γκομίς (46' Στεπίνσκι).

Το ματς του «ΓΣΠ» ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Η Ομόνοια νίκησε 4-0 τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Το «τριφύλλι» με το αποτέλεσμα αυτό κέρδισε τρεις θέσεις στη βαθμολογία και πλέον είναι στην 6η, ενώ οι «μαυροπράσινοι» παρέμειναν στην προτελευταία. Ένα γκολ στο πρώτο μέρος, στο 31', με τον Λοΐζου (1-0) αν και η Ομόνοια είχε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Ωστόσο το έκανε αρκετά στο δεύτερο μέρος. Με τους Χούπερ στο 61', Μάταβς στο 75' και Κακουλλή στο 78', με τον Παπουλή που ήρθε από τον πάγκο να έχει δύο ασίστ.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Γιανίκ Φερέρα): Ουζόχο, Ψάλτης (80' Παναγιώτου), Μίλετιτς, Λανγκ, Κίτσος, Κούσουλος, Χαραλάμπους (80' Ντίσκερουντ), Λοΐζου (64' Κακουλλής), Μπάρκερ (64' Παπουλής), Μπρούνο, Χούπερ (64' Μάταβς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (Γιάννης Πετράκης): Μολ, Κυριάκου, Καρτασιάν, Μπάρντι, Ιωάννου (35' Χατζημιτσής), Μάρκοβιτς, Ψύχας (77' Ζεύκης), Ευτυχίδης (54' Σάλι), Κα (77' Κόβατς), Σλόγκαρ (77' Χριστοδούλου), Χέντρικς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr