Ποδόσφαιρο

Τρίποντο... έξι βαθμών για την Έμπολι [vid]

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 - 00:15

Νίκησε 2-0 την Κρεμονέζε και ξέφυγε 10 βαθμούς από την αντίπαλό της, που είναι η πρώτη ομάδα της ζώνης του υποβιβασμού.

Τρίποντο... έξι βαθμών για την Έμπολι [vid]

Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Έμπολι, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 15 αγωνιστικής με αντίπαλο την Κρεμονέζε. Διότι αυτές οι αναμετρήσεις δίνουν… εξάποντα! Ένα αντίστοιχο πήρε την Παρασκευή το βράδυ η ομάδα του Πάολο Ζανέτι. Νίκησε 2-0, πετυχαίνοντας δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο.

Παίκτης «κλειδί» για τους γηπεδούχους αποδείχθηκε ο Καμπιάτζι. Στο ημίχρονο πήρε τη θέση του Λάμερς και στα πρώτα δευτερόλεπτα του δευτέρου ημιχρόνου, κατάφερε να σκοράρει και να σημειώσει το 1-0 (46'). Στη συνέχεια, αμύνθηκε σωστά και κράτησε το υπέρ της 1-0. Αυτό ως το 88'.

Διότι δύο λεπτά πριν συμπληρωθούν τα 90 πέτυχε και το 2-0 με τον Παρίσι. Έτσι, η Έμπολι νίκησε 2-0 την Κρεμονέζε. Έφτασε τους 17 βαθμούς και απέκτησε πλεονέκτημα 10 πόντων από την Κρεμονέζε, που είναι στην 18η θέση, την πρώτη εντός της ζώνης του υποβιβασμού στη Serie A.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr