Ποδόσφαιρο

Ισοπαλία και στα πέναλτι με άρωμα... Μπενζεμά [vids]

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 - 00:38

Χωρίς νικητή (1-1) έληξε το ματς της Λιόν με την Νις. Αποθεώθηκε από τον κόσμο στο «Groupama Stadium» ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας.

Ισοπαλία και στα πέναλτι με άρωμα... Μπενζεμά [vids]

Το ματς της Λιόν με την Νις, που άνοιξε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής στη Ligue 1, δεν είχε νικητή. Το βράδυ της Παρασκευής, στο «Groupama Stadium», Λιόν και Νις έμειναν στο 1-1. Μια αναμέτρηση που κρίθηκε από την «άσπρη βούλα», ενώ είχε… άρωμα Άρσεναλ και Καρίμ Μπενζεμά.

Η ομάδα της Νίκαιας άνοιξε το σκορ λίγο πριν συμπληρωθούν 30 λεπτά στην αναμέτρηση. Στο 26' ο Πεπέ σκόραρε, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ. Στο 34' υπήρξε χέρι του Ταλιαφίκο μέσα στην περιοχή του Λόπες. Μετά από καθυστέρηση, η φάση ελέγχθηκε από το VAR. Τελικά, η παράβαση καταλογίστηκε. Ο Πεπέ έστησε την μπάλα στην «άσπρη βούλα» και εκτέλεσε, αλλά ο Άντονι Λόπες το έπιασε.

Όμως είχε μετακινηθεί εκτός εστίας πριν την εκτέλεση. Ο διαιτητής έδωσε επανάληψη του πέναλτι. Ο Πεπέ τον εκτέλεσε ξανά, αυτή τη φορά εύστοχα για το 0-1 στο 38'. Μεγάλη επέμβαση από τον Λόπες στο 43', στο σουτ του Ατάλ! Ωστόσο το ματς είχε συναρπαστικό φινάλε. Στο 87' ο Τοντιμπό ανέτρεψε τον Λακαζέτ. Ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι. Ο Λακαζέτ έστησε την μπάλα στην «άσπρη βούλα». Σημάδεψε σωστά και ισοφάρισε σε 1-1. Με τα δύο γκολ να έρχονται από πρώην παίκτες της Άρσεναλ.

Αλλά το ματς είχε και… άρωμα Καρίμ Μπενζεμά. Ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας βρέθηκε στο «Groupama Stadium». Στο ημίχρονο το ματς βγήκε στο γήπεδο και αποθεώθηκε από τους οπαδούς της πρώην ομάδα του. Μάλιστα τον βράβευσε και ο ιστορικός πρόεδρος της Λιόν, ο Ζαν Μισέλ Ολάς!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr