Ποδόσφαιρο

Τετράστερος Άρης πριν τη διακοπή!

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 - 18:52

Σε ανοδική πορεία οι «κίτρινοι», νίκησαν 4-0 τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Τετράστερος Άρης πριν τη διακοπή!

Από την 5άρα με τη Λαμία στην 4άρα με τον ΠΑΣ. Ο Άρης έκλεισε το πρώτο μισό του πρωταθλήματος με δύο άνετες νίκες και 9-0 γκολ. Μετά το 5-0 με τη Λαμία, μεσοβδόμαδα, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», οι Θεσσαλονικείς ήταν εξαιρετικοί και κόντρα στους Γιαννιώτες, στους «Ζωσιμάδες». Πιστοποιώντας την ανοδική τους πορεία με νίκη 4-0! Με την ομάδα του Πάρντιου να ανεβάζει στροφές. Αλλά και τον Κουέστα να είναι καθοριστικός στο ματς στα Γιάννενα.

Διότι στο πρώτο 45λεπτο, διάστημα που το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο 0-0, ο τερματοφύλακας του Άρη επενέβη όταν χρειάστηκε. Μιας και στο 34' είπε όχι στη δυνατό σουτ του Σόρια. Το σκηνικό στο δεύτερο μέρος άλλαξε. Καθώς ο Άρης κέρδισε πέναλτι στο 58'. Μετά το πάτημα του Μπιλμπάο στον Οντουμπάτζο. Ο Φαμπιάνο ανέλαβε την εκτέλεσε και ευστόχησε, για το 0-1 (60'). Ο ΠΑΣ μετά το γκολ πίεσε και θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσα. Όμως, τόσο ο Κουέστα όσο και ο Φαμπιάνο «καθάρισαν» τις φάσεις στο διάστημα 70'-75'.

Έτσι, όταν έληξε αυτό το πεντάλεπτο πίεσης του ΠΑΣ, οι Θεσσαλονικείς «τελείωσαν» το ματς. Στο 79' ο Ενκουλού από κοντά πέτυχε το 0-2. Στο 81' μετά την κεφαλιά του Οντουμπάτζο, ο Εραμούσπε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (0-3). Επιπλέον, στο 90'+3 ο Ματέο Γκαρσία διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης (64' Ροσέρο), Μπιλμπάο, Μορέιρα, Τζίμας (87' Τσίρης), Παμλίδης (87' Φοφανά), Μπάλαν.

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Πίρσμαν, Ετέμπο (90'+2 Σγούρος), Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία (72' Νταμπό), Πάλμα, Καμάτσο (46' Οντουμπάτζο), Ζερβίνιο (78' Γκρέι).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.