Ποδόσφαιρο

Ασταμάτητος ο Παναθηναϊκός [vids]

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 - 19:19

Με δύο γκολ από το 80' και μετά οι «πράσινοι» νίκησαν 2-0 τον Ατρόμητο και έκλεισαν αήττητοι τον πρώτο γύρο με 37 βαθμούς.

Ασταμάτητος ο Παναθηναϊκός [vids]

Αν και ο Ατρόμητος έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό, ακόμη και με δέκα παίκτες (σ.σ.: αποβλήθηκε στο 35' ο Έρλινγκμαρκ με 2η κίτρινη), στο φινάλε οι «πράσινοι» πήραν ένα ακόμη τρίποντο. Νίκησαν 2-0 και έκλεισαν αήττητοι τον πρώτο γύρο με 12 νίκες και μία ισοπαλία.

Ένα ματς όπου η ομάδα του Γιοβάνοβιτς από το πρώτο λεπτό είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Είχε αρκετές φάσεις, αλλά η άμυνα του Ατρομήτου άντεξε στην πίεση και δεν επέτρεψε στους «πράσινους» να κάνουν πολλές φάσεις. Ωστόσο, η αποβολή του Έρλινγκμαρκ στο 35' με δεύτερη κίτρινη κάρτα (σ.σ.: τις είδε μέσα σε πέντε λεπτά) άλλαξε τα δεδομένα.

Στο 37' ο Παναθηναϊκός είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο Κουρμπέλης από κοντά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι! Οι «πράσινοι» απείλησαν επίσης στο φινάλε του πρώτου μέρους με Κώτσιρα και Σένκεφελντ, αλλά το 0-0 παρέμεινε.

Ο Γιαννιώτης με σημαντικές επεμβάσεις κρατούσε το 0-0, ενώ όσο κυλούσε ο χρόνος τόσο αυξάνονταν η πίεση της ομάδας του Γιοβάνοβιτς. Μάλιστα, στο 79' οι Περιστεριώτες είχαν τη στιγμή τους, αλλά ο Τζαβίδας που βρέθηκε απέναντι από τον Μπρινιόλι, έκανε πολύ κακό τελείωμα. Η είσοδος του Φώτη Ιωαννίδη στο ματς ήταν κίνηση «κλειδί για το «τριφύλλι».

Στο 80' ο νεαρός επιθετικός βρέθηκε σε θέση βολής και πλάσαρε κάτω από το σώμα του Γιαννιώτη για το 1-0.

Στο 90'+4 κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο και ο Μάγκνουσον με απευθείας εκτέλεση, «νίκησε» ξανά τον Γιαννιώτη για το τελικό 2-0.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας (82' Βαγιαννίδης), Χουάνκαρ (82' Γκάνεα), Τσέριν, Πέρεθ, Κουρμπέλης (64’ Ιωαννίδης), Μπερνάρντ, Βέρμπιτς (87' Βουτσάς), Σπόραρ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Χατζιησαΐας, Μαυρομμάτης (87' Τζαβίδας), Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλες, Ροτάριου (45’ Οικονομίδης), Ρομπαΐγ (45’ Κλωναρίδης), Μουνίθ (64’ Τζοβάρας), Κιάρτασον (64’ Φριτζόνσον).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.