Ποδόσφαιρο

Ο Παναιτωλικός πέρασε και από τη Λαμία [vid]

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 - 20:40

Μεγάλη νίκη για την ομάδα του Αγρίνιου, 3-1 την ομάδα της Φθιώτιδας με δύο γκολ του Καρέλη.

Ο Παναιτωλικός πέρασε και από τη Λαμία [vid]

Με τον Νίκο Καρέλη να σκοράρει δύο φορές και να φτάνει τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα, ο Παναιτωλικός νίκησε στη Λαμία, 3-1 την τοπική ομάδα και ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Η ομάδα του Αγρινίου κατάφερε να σκοράρει νωρίς στο ματς και να θέσει τις βάσεις για να φύγει με το «διπλό» από τη Λαμία. Στο 7' ο Ντίας βρήκε τον Καρέλη, εκείνος μπήκε στην περιοχή και σημάδεψε σωστά για το 0-1. Ωστόσο, η Λαμία έκανε το καλύτερο, μιας και ισοφάρισε άμεσα. Στο 11' ο Ντε Βινσέντι απέφυγε τον αντίπαλό του και νίκησε τον Ανέστη για το 1-1.

Στο 27' ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι στην ανατροπή του Καρέλη από τον Γκοράνοφ. Την «εσχάτη των ποινών» εκτέλεσε εύστοχα ο Καρέλης και πέτυχε το 1-2. Μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό στο 78' με τον Σενγκέλια να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Σαράνοφ. Ωστόσο στο 90'+6 και μετά από κόρνερ της Λαμίας ο Παναιτωλικός απομάκρυνε και ο Ζοάο Πέδρο σε κενή εστία πλάσαρε για το τελικό 1-3.
ΛΑΜΙΑ (Τζανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Αντέτζο, Τζανδάρης, Νούνιες (56' Ασκόφσκι), Μανούσος (56' Μποάκι, 63' Γιακουμάκης), Ντε Βισέντι (76' Μαρμεντίνι), Σλίβκα, Σίμον, Γκοράνοβ, Τσιλούλης (76' Καραμάνος), Κορνέζος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μάρτενσον, Φλόρες, Ντίας (79' Μλάντεν), Νταγκό (75' Χατζηθεοδωρίδης), Μόρσεϊ (46' Σενγκέλια), Καρέλης (85' Ζοάο Πέδρο).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr