Ποδόσφαιρο

«Κόκκινοι διάβολοι» με buzzer beater του Γκαρνάτσο [vids]

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 - 22:16

Σημαντικό «διπλό» για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο, 2-1 την Φούλαμ με γκολ στις καθυστερήσεις.

«Κόκκινοι διάβολοι» με buzzer beater του Γκαρνάτσο [vids]

Ένα πολύ σημαντικό «διπλό» πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Φούλαμ. Με το νικητήριο γκολ να έρχεται στις καθυστερήσεις από τον νεαρό Γκαρνάτσο. Ο οποίος στο 90'+3 αξιοποίησε την ασίστ του Έρικσεν για το τελικό 1-2. Ο Δανός ήταν εκείνος που στο 14' είχε ανοίξει το σκορ (0-1) και έβαλε μπροστά την ομάδα του Τεν Χαγκ. Σε ό,τι αφορά την αντίστοιχη του Μάρκο Σίλβα, η Φούλαμ αντέδρασε και ισοφάρισε στο 61' με τον Τζέιμς. Έτσι κύλησε το ματς ως το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν και έγινε το 1-2 που έδωσε στους «κόκκινους διαβόλους» ένα πολύτιμο τρίποντο, στη «μάχη» για την 4άδα.

Σπουδαίο «διπλό» και νίκη… ανάσα για την Άστον Βίλα. Καθώς η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της από τον Ουνάι Έμερι έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το αγωνιστικό πρόσωπο της. Μετά την εντός έδρας νίκη κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πέρασε και από την έδρα της Μπράιτον. Ο Μακ Κάλιστερ στο 1' άνοιξε το σκορ και έβαλε μπροστά την Μπράιτον με 1-0. Αλλά στο 20' ήταν η σειρά του Ινγκς να προσθέσει το όνομά του στη λίστα των σκόρερ. Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε για την Άστον Βίλα (1-1). Με τους «χωριάτες» να κάνουν το «δύο στα δύο» με τον Ισπανό στον πάγκο τους. Μιας και ο Ινγκς ξανά σκόραρε στο 54' και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr