Ποδόσφαιρο

Άνετος και ωραίος ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 - 23:35

Με κορυφαίο από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και δύο γκολ από την «άσπρη βούλα», νίκησε 3-0 την ομάδα της Μαγνησίας.

Άνετος και ωραίος ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο

Νίκη για τον ΠΑΟΚ στο φινάλε του πρώτου γύρου, 3-0 στην Τούμπα κόντρα στον Βόλο. Ο Δικέφαλος του Βορρά από την αρχή είχε τον απόλυτο έλεγχο. Στο 6' ο Φελίπε Σοάρες σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε μετά από έλεγχο του VAR για επιθετικό φάουλ. Στο 13' ο Ματίγια απείλησε, ωστόσο ο Κοτάρσκι έδιωξε σε κόρνερ. Έτσι, λίγο πριν το ημίωρο η ομάδα του Λουτσέσκου κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ολιβέιρα από τον Κότνικ. Ο Πορτογάλος επιθετικός το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1.

Αμέσως μετά, στο 30', ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με ένα εντυπωσιακό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κότνικ για το 2-0. Στο φινάλε του πρώτου μέρους (43') κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κουλιεράκη από την κεφαλιά του Οζέγκοβιτς. Το εκτέλεσε ο Μπαριέντος, αλλά αστόχησε και έχασε την ευκαιρία να δώσει άλλο ενδιαφέρον στη συνέχεια του ματς. Επιπλέον, στο 51' ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς σούταρε και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι! Στο 60' ο Κωνσταντέλιας μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Ματίγια. Η φάση εξετάστηκε από το VAR και καταλογίστηκε η παράβαση. Ο Ντάγκλας εκτέλεσε το πέναλτι και πέτυχε το 3-0.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο (84' Ντάντας), Φελίπε Σοάρες (73' Σβαμπ), Ελ Καντουρί (73' Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας (84' Κουαλιάτα), Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (73' Τόμας).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Άλχο, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Λούνα (87' Λυμπεράκης), Μπαριέντος(66' Μπατόκιο), Ματίγια, Μεταξάς, Φερνάντες (66' Nοκέρ), Οζέγκοβιτς (66' Κούτσιας), Ντέλετιτς (78' Φερνάντεθ).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.