Ποδόσφαιρο

Η Φράιμπουργκ στο «κυνήγι» της Μπάγερν [vids]

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 - 23:59

Στη δεύτερη θέση η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ που νίκησε 4-1 την Ουνιόν Βερολίνου. Ισοπαλία ανάμεσα σε Μάιντζ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η Φράιμπουργκ στο «κυνήγι» της Μπάγερν [vids]

Αν υπάρχει μια ομάδα που έχει δείξει από την αρχή της σεζόν συνέπεια, πέραν της Μπάγερν Μονάχου, σε ό,τι αφορά τον πρωταθλητισμό, αυτή είναι η Φράιμπουργκ. Η ομάδα του Κριστιάν Στράιχ νίκησε 4-1 την Ουνιόν Βερολίνου που δείχνει να... ξεφουσκώνει και είναι στο -4 από τους Βαυαρούς. Η Φράιμπουργκ έβαλε δύο πολύ γρήγορα γκολ με τον Γκρίφο στο 4' με πέναλτι και στο 6' για να προηγηθεί 2-0.

Στο 10' η Ουνιόν κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Κνότσε δεν κατάφερε να μειώσει. Έτσι, στο 19' η αποβολή του Λέιτε άφησε την ομάδα του Βερολίνου με δέκα παίκτες και με ένα ακόμη πέναλτι εις βάρος της. Στο 20' ο Γκρίφο το εκτέλεσε και έκανε χατ-τρικ σε 20 λεπτά (3-0). Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45'+1), ο Γκρέγκοριτς πέτυχε το 4-0. Το μόνο που άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν το γκολ, με πέναλτι, του Μίτσελ στο 84' για το τελικό 4-1.

Στο άλλο ματς της Κυριακής, Μάιντζ και Άιντραχτ έμειναν στο 1-1. Η καθεμία ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Η Μάιντζ με το τέρμα του Μπούρκαρντ στο 40' άνοιξε το σκορ (1-0). Η ομάδα της Φρανκφούρτης ανέβασε... στροφές στο δεύτερο μέρος. Τελικά, η πίεσή της απέφερε γκολ στο 67'. Ήταν ο Κόλο Μουνάι που ισοφάρισε σε 1-1. Μάλιστα, το συγκρότημα του Όλιβερ Γκλάσνερ θα μπορούσε να γυρίσει το ματς, αλλά στο 75' ο Ζέντερ έκανε μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Γκέτσε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr