Ποδόσφαιρο

Το... άστρο της Μίλαν και ο «χρυσός» των Γιουβέντους και Ίντερ [vids]

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 - 00:51

Η εκπληκτική Γιουβέντους έκανε… πλάκα στη Λάτσιο (3-0), ενώ οι «ροσονέρι» νίκησαν με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις. Μεγάλο τρίποντο των «νερατζούρι» στο Μπέργκαμο.

Το... άστρο της Μίλαν και ο «χρυσός» των Γιουβέντους και Ίντερ [vids]

Έξι σερί νίκες με μηδέν παθητικό και άνοδος στην 3η θέση. Η Γιουβέντους γύρισε τον… διακόπτη και έχει πάρει φόρα. Η ομάδα του Αλέγκρι κατακτά το ένα τρίποντο μετά το άλλο. Την Κυριακή το βράδυ, οι «μπιανκονέρι» πήραν με άνεση το ντέρμπι της τριάδας με τη Λάτσιο. Νίκησαν 3-0 και δείχνουν πώς έχουν μπει για τα καλά, ξανά, μέσα στο… κόλπο της Serie A για φέτος.

Αν για τη Γιουβέντους δεν υπήρχε κανένα θέμα τύχης, αλλά μόνο ικανότητας, δεν ισχύει το ίδιο για την Μίλαν. Η πρωταθλήτρια χρειάστηκε ένα αυτογκόλ στις καθυστερήσεις για να πάρει τη νίκη στο ματς με τη Φιορεντίνα. Μεγάλο ματς έγινε στο Μπέργκαμο. Εκεί η Ίντερ με δύο γκολ του Τζέκο έκανε την ανατροπή κόντρα στην Αταλάντα.

Μεγάλες νίκες πέτυχαν τόσο η Σπέτσια όσο και η Μόντσα. Εκεί, όπου έγινε ο κακός χαμός ήταν στο «Olimpico» της Ρώμης. Ισοπαλία 1-1 ανάμεσα στη Ρόμα και την Τορίνο. Με τους «τζιαλορόσι» να έχουν χαμένο πέναλτι με τον Μπελότι στο 90'+2, αλλά να σκοράρει με τον Μάτιτς στο 90'+4!

Αταλάντα - Ίντερ 2-3

(25' πέν. Λούκμαν, 77' Παλομίνο - 36', 56' Τζέκο, 61' αυτ. Παλομίνο)

Βερόνα - Σπέτσια 1-2

(30' Βέρντι - 53', 69' Ενζολά)

Μόντσα - Σαλερνιτάνα 3-0

(24' Κάρλος Αουγκούστο, 35' Ντάνι Μότα, 76' πέν. Πεσίνα)

Ρόμα - Τορίνο 1-1

(90'+4 Μάτιτς - 55' Λινέτι)

Μίλαν - Φιορεντίνα 2-1

(2' Λεάο, 90'+2 αυτ. Μιλένκοβιτς - 28' Μπαράκ)

Γιουβέντους - Λάτσιο 3-0

(43', 54' Κεν, 90' Μίλικ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr