Ποδόσφαιρο

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Χωρίς Κιμπεμπέ η Γαλλία

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 - 13:31

Ο Πρεσνέλ Κιμπεμπέ αποκλείστηκε από την αποστολή των «τρικολόρ» για το επερχόμενο Μουντιάλ και αντικαταστάθηκε από τον Αξέλ Ντισασί (Μονακό).

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Χωρίς Κιμπεμπέ η Γαλλία

Ο αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν είχε κληθεί στην «παγκόσμια» αποστολή αλλά δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και ο Ντιντιέ Ντεσάν προτίμησε να προχωρήσει στην αντικατάσταση του. Ο Κιμπεμπέ από τις 18 Σεπτεμβρίου έχει αγωνιστεί μόλις 59 λεπτά και την Κυριακή πέρασε ως αλλαγή στη νίκη των Παριζιάνων επι της Οσέρ.

Η απόφαση λήφθηκε το πρωί της Δευτέρας, την πρώτη μέρα συγκέντρωσης της εθνικής ομάδας στο Clairefontaine όπου κρίθηκε ανέτοιμος. «Το επιτελείο της ομάδας της Γαλλίας χαιρετίζει την ειλικρίνεια του Πρέσνελ και του εύχεται να επιστρέψει στην δράση το συντομότερο δυνατό», έγραψε η Ομοσπονδία. Στην αποστολή κλήθηκε ο στόπερ της Μονακό, Αξελ Ντισασί που δεν έχει αγωνιστεί ακομα με την Εθνική οιμάδα. Την 26άδα συμπληρώνει ο Μάρκους Τιράμ της Γκλάντμπαχ, ο οποίος κλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (14/11).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr