Ποδόσφαιρο

«Διπλό» η Καλλιθέα, «φωνάζει» η Προοδευτική [vids]

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 - 19:44

Η ομάδα του Βόκολου νίκησε 1-0 τους «βυσσινί» που είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

«Διπλό» η Καλλιθέα, «φωνάζει» η Προοδευτική [vids]

Με εκτός έδρας νίκη, ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική στο νότιο όμιλο της Super League 2. Μιας και η Καλλιθέα επικράτησε 1-0 της Προοδευτικής στο γήπεδο της Ηλιούπολης. Ωστόσο, η ομάδα του Κορυδαλλού είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Με τους «βυσσινί» να διαμαρτύρονται για τον μη καταλογισμό πέναλτι στο 19'. Σε μια φάση που ο Γιαννιτσάνης πήρε την κεφαλιά και ο Στρέζος -άθελά του- στην έξοδό του τον χτύπησε στο κεφάλι! Με τον παίκτη να αποχωρεί λίγα λεπτά αργότερα καθώς δεν έβλεπε καλά.

Έτσι, η Καλλιθέα στο 35' πέτυχε το «χρυσό» γκολ. Με τον Ντεμέτριους, με εξαιρετικό σουτ, να στέλνει την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» της εστίας του Αστρά (0-1).

Η Προοδευτική είχε μια καλή στιγμή στο 46' όταν η κεφαλιά του Ευθυμίου πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Στρέζου. Τρεις ακόμη σημαντικές επεμβάσεις του τελευταίου. Στο 53' στο σουτ του Πίσσα, στο 79' σε αντίστοιχη προσπάθεια από τον Νταβιώτη! Αλλά και στο διαγώνιο σουτ του Ευθυμίου, στο 87'!

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Θανάσης Μάγγος): Αστράς, Ποτουρίδης, Φαζός (74' Αλεξίου), Καρρίκι, Πίσσας, Σινγκ (74' Αγγελόπουλος), Μεγαρίτης (74' Θεοδωρίδης), Τσακίρης (66' Νταβιώτης), Παυλίδης, Ευθυμίου, Γιαννιτσάνης (24' Παύλας).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Κύργιας, Ευαγγέλου, Ρέντζας (75' Μανθάτης), Βασιλούδης, Μπουλούλης, Λάσκαρης (60' Τσιντώνης), Νίλι (60' Μάλτσι), Ντεμέτριους, Κυνηγόπουλος, Λουκίνας (81' Δούμτσης).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr