Ποδόσφαιρο

Ο Πανσερραϊκός πέρασε από την Αριδαία [vid]

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 - 20:09

Οι Σερραίοι νίκησαν 1-0 τον Αλμωπό με το πέναλτι του Σαΐντ.

Ο Πανσερραϊκός πέρασε από την Αριδαία [vid]

Ένα γκολ έκρινε το ματς στην Αριδαία. Εκεί όπου ο Πανσερραϊκός επικράτησε 1-0 του Αλμωπό και πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια. Το «χρυσό» γκολ που έκρινε το ματς, σημειώθηκε από την «άσπρη βούλα».

Στο 69' ο Σαΐντ κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος και πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στη Αριδαία, που έληξε με 1-0 και νικήτρια την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Τσιμπούκα του Αλμωπού στα πρώτα λεπτά, μετά από μια σύγκρουση με τον Πέττα. Ο παίκτης της ομάδας της Αριδαίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πώς η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Παρασκευάς, Τσιμπούκας (10' Παπαδόπουλος), Σέχου, Γιαλαμούδης (65' Μανωλάκης), Κέρθι, Έππας, Κολλαράς, Πόποβιτς (65' Ρίβας), Γιουκούδης, Πέττας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννίκογλου, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Σιόντης, Θυμιάνης (58' Ανακόγλου), Μούργος (86' Μυστακίδης), Σοφιανός (72' Δημητρίου), Κανίς (86' Μασκανάκης), Κατσαντώνης (58' Σαΐντ).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr