Ποδόσφαιρο

Στα... αστέρια με την υπογραφή του Σίτο

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 - 20:50

Με το τέρμα του Ισπανού επιθετικού στο 18' οι Αρκάδες νίκησαν 1-0 τον Ιωνικό στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Στα... αστέρια με την υπογραφή του Σίτο

Μια πολύ σημαντική νίκη που του δίνει ηρεμία και τον στέλνει στη διακοπή με καλύτερες προϋποθέσεις πέτυχε ο Αστέρας. Η ομάδα του Μεταξά νίκησε 1-0 τον Ιωνικό στην Τρίπολη. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Σίτο. Καθώς ο Ισπανός επιθετικός πέτυχε το μοναδικό γκολ του ματς, στο 18'. Ένα τρίποντο που ανέβασε τους Αρκάδες στους 13 βαθμούς, δίνοντάς τους -έστω και μικρή- απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Με το… καλημέρα στο ματς ο Σεμπά απείλησε για το 0-1, αλλά το σουτ του δεν βρήκε στόχο. Η «απάντηση» του Αστέρα στην πρώτη φάση του Ιωνικού ήρθε ουσιαστικά στο 8', όταν ο Χουτεσιώτης απέκρουσε το σου του Μπενίτο. Όμως δεν συνέβη το ίδιο και στο 18'. Στη σέντρα του Τιλίκα από τα δεξιά, ο Μύγας δεν κατάφερε να διώξει και ο Σίτο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 55' ο Μύγας απείλησε την εστία του Αστέρα, αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε. Στο 58' οι Αρκάδες πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Σέντρα του Τιλίκα από τα δεξιά και τελείωμα από τον Μπενίτο. Όμως, ο έλεγχος της φάσης από το VAR έδειξε πώς ο Ισπανός του Αστέρα ήταν ελάχιστα εκτεθειμένος και το τέρμα δεν μέτρησε!

Η καλύτερη στιγμή για τον Ιωνικό, για να ισοφαρίσει, ήταν στο 70'. Ο Σεμπά πέρασε τον Ιγκλέσιας, τροφοδότησε τον Μάντζη, αλλά το σουτ του δεν βρήκε στόχο. Επιπλέον, ο Τιλίκα στο 84' έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, αλλά ο Χουτεσιώτης του είπε… όχι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς Τασουλής, Ιγκλέσιας(77' Ντομίνγκες), Μουνάφο, Κρεσπί (85' Άλβαρες), Σίτο (85' Μπερτόγλιο), Τιλίκα, Μπενίτο (70' Μπαράλες).

IΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Σάκιτς (76' Ελευθεριάδης), Ρομαό, Σόουζα, Τσίμπσαχ, Φαντιγκά, Λοβέρα, Σεμπά, Άοσμαν (81' Ιωαννίδης), Μάντζης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr