Ποδόσφαιρο

Πεντάρα με Μέσι και Ντι Μαρία για την Αργεντινή [vid]

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 - 21:09

Η «αλμπιστελέστε» στο τελευταίο της φιλικό πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο νίκησε 5-0 τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Πεντάρα με Μέσι και Ντι Μαρία για την Αργεντινή [vid]

Το τελευταίο ματς προετοιμασίας πριν τη σέντρα στο Μουντιάλ του Κατάρ έδωσε η Αργεντινή. Η «αλμπισελέστε» συνέτριψε 5-0 τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προσφέροντας θέαμα και αρκετά γκολ. Με τον Λιονέλ Σκαλόνι να είναι απολύτως ικανοποιημένος από την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του.

Η ασίστ του Μέσι στο 17' είχε αποδέκτη τον Άλβαρες που δεν αστόχησε (1-0). Στο 25' και μετά τη σέντρα του Ακούνια, ο Ντι Μαρία πέτυχε το 2-0 με ένα εξαιρετικό γκολ σε έμπνευση και εκτέλεση (2-0). Ωστόσο, ο άσος της Γιουβέντους πέτυχε ένα ακόμα πανέμορφο τέρμα με ατομική ενέργεια στο 36' (3-0).

Αλλά δεν ήταν αυτό το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Μιας και στο 44' ο Ντι Μαρία βρήκε τον Μέσι κι εκείνος πέτυχε το 4-0. Το τελικό 5-0 έγινε σχετικά νωρίς. Διότι στο 60' ο Ντε Πολ έδωσε την πάσα και ο Κορέα πέτυχε το γκολ. Στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός και καμία από τις δύο ομάδες δεν βρήκε δίχτυα. Εκτός πλάνων του Σκαλόνι σε αυτό το φιλικό ήταν ο Λαουτάρο Μαρτίνες που ενσωματώθηκε την Τρίτη με την αποστολή της εθνικής του ομάδας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr