Ποδόσφαιρο

Ήττα για το Ιράν των Χατζησαφί και Μοχαμάντι [vid]

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 - 21:45

Οι Τυνήσιοι επικράτησαν 2-0 στο φιλικό που έγινε χωρίς την παρουσία κόσμου στη Ντόχα.

Ήττα για το Ιράν των Χατζησαφί και Μοχαμάντι [vid]

Στη Ντόχα βρίσκονται ήδη οι εθνικές ομάδες του Ιράν και της Τυνησίας. Λίγα 24ωρα πριν τη… σέντρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε φιλικό που έγινε κεκλεισμένων των θυρών. Βασικοί για τους Ιρανούς ήταν οι δύο παίκτες της ΑΕΚ, Χατζησαφί και Μοχαμάντι.

Ο πρώτος αγωνίστηκε ως κεντρικό μέσος, ενώ ο δεύτερος ως αριστερό μπακ. Με τον Χατζησαφί να είναι ο αρχηγός της εθνικής ομάδας του Ιράν στο ματς. Η Τυνησία νίκησε 2-0 με τα γκολ που πέτυχε ο Σλίτι στο 62' με πέναλτι και ο Αμπντί στο 69'. Στο ματς αγωνίστηκε ένας ακόμη παίκτης που έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Θυμίζουμε πώς το Ιράν που έχει τον Κάρλος Κεϊρόζ στον πάγκο του, είναι στον Β όμιλο και θα αντιμετωπίσει την προσεχή Δευτέρα την Αγγλία. Σε ό,τι αφορά την Τυνησία, είναι στον 3ο όμιλο και η δική της πρεμιέρα είναι την Τρίτη κόντρα στη Δανία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr