Ποδόσφαιρο

Νίκη με ανησυχία για τα «πάντσερ» [vid]

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 - 22:16

Η Γερμανία επικράτησε 1-0 του Ομάν, αλλά η αποχώρηση του Κλόστερμαν στο 34' προκάλεσε… συναγερμό!

Νίκη με ανησυχία για τα «πάντσερ» [vid]

Νίκη για τη Γερμανία στο τελευταίο της φιλικό πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Η ομάδα του Χάνζι Φλικ νίκησε 1-0 το Ομάν. Ωστόσο αυτό που προκάλεσε μεγαλύτερη ανησυχία ήταν η αλλαγή του Κλόστερμαν στο 34' της αναμέτρησης. Ο κεντρικός αμυντικός της Λειψίας αποχώρησε από τη φιλική αναμέτρηση. Απομένει να φανεί εάν ήταν προγραμματισμένη ή αναγκαστική αλλαγή. Διότι ο στόπερ των «πάντσερ» είχε αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμού το τελευταίο διάστημα και ήταν σε φάση επιστροφής σε φουλ ρυθμούς.

Η Γερμανία κυριάρχησε στο ματς. Όμως έχασε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, ενώ έδειξε ανασταλτικά πώς είχε ζητήματα. Κάτι που πρέπει να διορθώσει ο Φλικ ως την έναρξη του Μουντιάλ, γιατί εκεί τα λάθη δεν συγχωρούνται. Το μοναδικό τέρμα στο ματς ήρθε στο 80ό λεπτί από τον Φούλκρουγκ. Αυτός διαμόρφωσε και το τελικό 1-0. Εξάλλου, ο Μουκοκό έγινε ο νεότερος σύγχρονος ποδοσφαιριστής που κάνει ντεμπούτο με τα «πάντσερ» σε ηλικία 17 ετών και 361 ημερών, μετά τον Ούβε Ζέλερ που είχε κάνει σε ηλικία 17 ετών και 345 ημερών.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr