Ποδόσφαιρο

Η Πολωνία «χτύπησε» στο τέλος [vid]

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 - 23:00

Με το γκολ του Πιόντεκ στο 85' νίκησε 1-0 τη Χιλή, στο τελευταίο της τεστ πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Πολωνία «χτύπησε» στο τέλος [vid]

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, η Πολωνία αντιμετώπισε σε φιλικό τη Χιλή. Με το ματς να λήγει 1-0 για την ομάδα του Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς. Το ματς κρίθηκε στο φινάλε, από μια στατική φάση.

Η Πολωνία ήταν καλύτερη από την αρχή ως το φινάλε του ματς. Διότι είναι σε κατάσταση προετοιμασίας για τα τελικά του Μουντιάλ, σε αντίθεση με τους Χιλιανούς που έχασαν πριν από λίγες ημέρες και την τελευταία τους ελπίδα, μέσω CAS, για να πάρουν μέρος στο πρώτο χειμερινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το ματς τελείωσε 1-0 χάρη στο γκολ του Πιόντεκ, στο 85', μετά από μια στατιστική φάση και την πάσα του Κίβιορ. Ο Κριχόβιακ ήταν βασικός και αποχώρησε στο 67'. Με τον Νταμιάν Σιμάνσκι της ΑΕΚ να παίρνει τη θέση του και να αγωνίζεται για κάτι περισσότερο από 25 λεπτά.

Θυμίζουμε πώς η Πολωνία είναι στον τρίτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το πρώτο της ματς στη διοργάνωση είναι στις 22 Νοεμβρίου, κόντρα στο Μεξικό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr