Ποδόσφαιρο

Με ιταλική φινέτσα στα Τίρανα [vids]

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 - 23:28

Η ομάδα του Μαντσίνι νίκησε 3-1 την Αλβανία σε φιλικό ματς, παίζοντας ωραία μπάλα.

Με ιταλική φινέτσα στα Τίρανα [vids]

Η απουσία της Ιταλίας από τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι θέμα για τη διοργάνωση του Κατάρ. Ωστόσο, η πρωταθλήτρια Ευρώπης δείχνει να βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Μετά την πρωτιά στον όμιλο του Nations League και τις διαδοχικές νίκες με Αγγλία και Ουγγαρία, συνεχίζει τα νικηφόρα αποτελέσματα. Το βράδυ της Τετάρτης νίκησε 3-1 στα Τίρανα την Αλβανία. Με την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι να φτάνει στη νίκη με ανατροπή και παίζοντας, κατά διαστήματα, πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

Αν και οι Αλβανοί πήραν το προβάδισμα με την κεφαλιά του Ισμαΐλι στο 16', η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στην «Σκουάντρα Ατζούρα». Στο 20ό λεπτό ο Γκρίφο έφτιαξε το 1-1 για τον Ντι Λορέντζο. Πριν καλά-καλά συνέλθουν οι Αλβανοί, η Ιταλία ήταν ήδη μπροστά στο σκορ.

Μιας και στο 25' ο Γκρίφο πέτυχε το 1-2 και έδωσε το προβάδισμα στην εθνική του ομάδα. Αλλά ο παίκτης της Φράιμπουργκ δεν είχε… τελειώσει τη δουλειά του. Καθώς στο 64' σκόραρε και πάλι, πετυχαίνοντας το τελικό 1-3.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr