Ποδόσφαιρο

Η Σουηδία χτύπησε «καμπανάκι» στο Μεξικό [vid]

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 - 23:56

Οι Σκανδιναβοί νίκησαν 2-1 και ανέδειξαν τις αδυναμίες των Κέντρο-Αμερικανών ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Σουηδία χτύπησε «καμπανάκι» στο Μεξικό [vid]

Το Μεξικό είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Πιο συγκεκριμένα, έχει κληρωθεί στον τρίτο όμιλο με Αργεντινή, Σαουδική Αραβία και Πολωνία. Αντίθετα, η Σουηδία δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το πρώτο χειμερινό Μουντιάλ. Ωστόσο λίγα 24ωρα πριν τη σέντρα στη διοργάνωση το φιλικό των δύο ομάδων ανέδειξε τα προβλήματα των Μεξικανών. Οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αισθάνονται έτοιμοι για το τουρνουά που θα συμμετάσχουν.

Στο φιλικό των δύο ομάδων που έγινε στη Τζιρόνα, οι Σουηδοί ήταν αυτοί που πανηγύρισαν τελικά τη νίκη. Μετά από ένα μέτριο, σε γενικές γραμμές, πρώτο ημίχρονο. Στο 43' ο Αντούνα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Έτσι, το ημίχρονο έληξε με αποτέλεσμα 0-0.

Οι Σκανδιναβοί σκόραραν με το… καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 54' ο Ρόντεν ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ. Η «απάντηση» για το Μεξικό ήταν αρκετά γρήγορα. Μιας και με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Ερέρα βρήκε τον Βέγκα που πέτυχε το 1-1. Ωστόσο, στο 84' ο Σβάνμπεργκ ήταν εκείνος που βρήκε δίχτυα και χάρισε στη Σουηδία μια φιλική νίκη με 2-1. Ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ δεν αγωνίστηκε καθόλου στο φιλικό που έγινε επί ισπανικού εδάφους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr