Ποδόσφαιρο

Λαμία: Νέος τεχνικός ο Σάββας Παντελίδης

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 - 14:51

Η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε την πρόσληψη του 57χρονου προπονητή

Λαμία: Νέος τεχνικός ο Σάββας Παντελίδης

Η Λαμία έβαλε τέλος στην αναζήτηση του νέου τεχνικού. Ο Σάββας Παντελίδης είναι ο... εκλεκτός, ανακοινώνοντας και την πρόσληψη του.

Ο 57χρονος τεχνικός διαδέχεται τον Ιταλό Τζιανλούκα Φέστα κι επιστρέφει στους πάγκους της Super League, μετά το πέρασμά του από την Κύπρο και την ΑΕ Λεμεσού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας:

«Μετά από συνάντηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964, Πανουργιά Παπαϊωάννου με τον επαγγελματία προπονητή, Σάββα Παντελίδη, ανακοινώνεται η έναρξη της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο 57χρονος έμπειρος προπονητής βρισκόταν μέχρι πρότινος στο τιμόνι της ΑΕ Λεμεσού και έχει καθίσει στον πάγκο αρκετών ομάδων της Super League, ανάμεσα στις οποίες ο Ατρόμητος Αθηνών, ο Άρης Θεσσαλονίκης, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ηρακλής, ο Λεβαδειακός και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr