Ποδόσφαιρο

Ανατροπή και χαμόγελα για τον Καναδά [vids]

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 - 19:42

Οι Καναδοί, με ανατροπή στο τέλος, επικράτησαν 2-1 των Ιαπώνων σε φιλικό στο Ντουμπάι.

Ανατροπή και χαμόγελα για τον Καναδά [vids]

Παραμονές της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα του Κατάρ. Ιαπωνία και Καναδάς θα είναι κανονικά εκεί. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε φιλικό στο Ντουμπάι. Με τους Καναδούς να «χαμογελούν» στο φινάλε, καθώς έκαναν την ανατροπή και έφτασαν στη νίκη.

Αντίθετα, οι Ιάπωνες είχαν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, με αποτέλεσμα να ηττηθούν. Έτσι ο Χατσίμε Μοριγιάσου και οι συνεργάτες του έχουν να διορθώσουν πολλά. Σε ό,τι αφορά την ομάδα του Τζον Χέρντμαν, έδειξε πώς είναι σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας για την προσεχή διοργάνωση.

Οι Ιάπωνες ήταν εκείνοι που σκόραραν πολύ νωρίς στο ματς. Διότι στην ψηλοκρεμαστή πάσα του Σιμπασάκι στο 9' ο Γιούκι Σόμα βγήκε στη πλάτη της άμυνας των Καναδών και τσίμπησε όσο χρειάζονταν την μπάλα για να την στείλει στα δίχτυα του Μπόριαν.

Ωστόσο, ο Καναδάς ισοφάρισε νωρίς. Στο 21' ο Στίβεν Βιτόρια πέτυχε το 1-1, για να έρθει το γκολ της ανατροπής στο φινάλε.

Στο 90'+5 οι Καναδοί κέρδισαν πέναλτι, ο Λούκας Καβαλίνι το εκτέλεσε εύστοχα και η εθνική του ομάδα πήρε τη νίκη με 2-1. Ο Κορνέλιους του Παναιτωλικού παράμεινε στον πάγκο για τον Καναδά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr