Ποδόσφαιρο

Με ελληνική «συνταγή» η Σλοβενία [vids]

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 - 20:15

Η Σλοβενία νίκησε 2-1 τη Ρουμανία με τον Σπόραρ να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ της εθνικής του ομάδας.

Με ελληνική «συνταγή» η Σλοβενία [vids]

Η εθνική ομάδα της Σλοβενίας έχει έντονο «ελληνικό» στοιχείο. Η ομάδα του Ματίας Κεκ με τέσσερις ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ελλάδα, στην αρχική της σύνθεση, νίκησε 2-1 σε φιλικό την Ρουμανία στο Κλουζ.

Οι τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, Άνταμ Τσέριν, Αντράζ Σπόραρ, αλλά και ο μέσος του ΠΑΟΚ, Γιάσμιν Κούρτιτς, ήταν στο αρχικό σχήμα της Εθνικής τους. Με καταλυτική συνδρομή στη νίκη 2-1 που πέτυχαν κόντρα στη Ρουμανία. Ο Σέσκο στο 31' πέτυχε το 0-1, με τον Βέρμπιτς να έχει απωλέσει νωρίτερα αρκετές ευκαιρίες για να δώσει το προβάδισμα στη Σλοβενία.

Ωστόσο οι «Έλληνες» της Σλοβενίας συνεργάστηκαν ιδανικά στο 36'. Ο Τσέριν βρήκε τον Σπόραρ, με τον σέντερ φορ του Παναθηναϊκού να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μολντοβάν. Οι Ρουμάνοι μείωσαν στο 63' με τον Ντράγκους σε 1-2, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι περισσότερο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr