Ποδόσφαιρο

Εξαιρετική η Πορτογαλία, έριξε 4 στη Νιγηρία [vid]

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 - 23:59

Οι Ίβηρες νίκησαν στο «Ζοζέ Αλβαλάδε» της Λισαβόνας τους Αφρικανούς με 4-0, χάρη στα δύο γκολ του Μπρούνο Φερνάντες.

Εξαιρετική η Πορτογαλία, έριξε 4 στη Νιγηρία [vid]

Στο τελευταίο ματς προετοιμασίας πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο, η Πορτογαλία έδειξε πώς βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος στο «Ζοζέ Αλβαλάδε» συνέτριψε 4-0 τη Νιγηρία. Σε ένα ματς που δεν αγωνίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Στο ματς της Λισαβόνας, με τα δύο γκολ του Μπρούνο Φερνάντες στο πρώτο μέρος, έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ στο 9' και στο 35' ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» για το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Φερνάντο Σάντος έκανε 4 αλλαγές, αλλά κάτι ανάλογο έκαναν και ο Ζοζέ Πεσέιρο στους Νιγηριανούς. Η Νιγηρία έχασε μεγάλη ευκαιρία να μπει για τα καλά στη διεκδίκηση του ματς στο 81'. Με τον Εμμάνουελ Ντένις να αστοχεί από την «άσπρη βούλα»! Έτσι, ένα λεπτό αργότερα (82') ο Ράμος πέτυχε το 3-0 και ο Ζοάο Μάριο στο 84' διαμόρφωσε το τελικό 4-0..

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr