Ποδόσφαιρο

«Λευκή» ισοπαλία στο Πελοποννησιακό ντέρμπι [vids]

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 - 18:18

Καλαμάτα και Παναχαϊκή έμειναν στο 0-0 στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, στο ματς που άνοιξε την 3η αγωνιστική στη Super League 2.

«Λευκή» ισοπαλία στο Πελοποννησιακό ντέρμπι [vids]

Ματς για γερά νεύρα, με πολλή τακτική, αρκετές φάσεις, αλλά χωρίς γκολ ήταν αυτό ανάμεσα στην Καλαμάτα και την Παναχαϊκή. Η αναμέτρηση που άνοιξε το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής έληξε ισόπαλη 0-0, με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους. Το ματς ήταν κλειστό, διότι τόσο ο Νίκος Αναστόπουλος όσο και ο Σούλης Παπαδόπουλος επέλεξαν να διαφυλάξουν περισσότερα τα νώτα των ομάδων τους.

Η είσοδος του Τάτου έδωσε πνοή στην Καλαμάτα, αλλά η αποβολή του Καραγκούνη στο 82' ήταν ανασταλτικός παράγοντας για να μπορέσουν οι Μεσσήνιοι να διεκδικήσουν τη νίκη με αξιώσεις. Κι αυτό διότι είχαν 60%-40% την κατοχή της μπάλας, αλλά και περισσότερες τελικές στο τέρμα (5/1) και γενικά (10/3).

Η Καλαμάτα απείλησε στο 9' με τον Πασά, αλλά ο Θεοδωράκης ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε εύκολα. Με την Παναχαϊκή να «απαντά» στο 10' με το βολέ του Λιποράσε που πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ταΐρη!

Στο 30' οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Λαρέα, μετά το σουτ του Πασά.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (46') ο Αρναρέλης δεν αξιοποίησε την πάσα του Τάτου. Ο Μυτίδης δεν βρήκε καλά την μπάλα στο 59', ενώ το ψαλιδάκι του Ρόβα επίσης δεν είχε θετική κατάληξη στο 65'.

Η τελευταία φάση στο ματς ανήκε στην Καλαμάτα, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων (90'+4). Μετά τη σέντρα του Αναστασόπουλου. ο Λουπάνο έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Θεοδωράκη.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά (77' Ασίγκμπα), Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Παπατόλιος (46' Καραγκούνης), Αναστασόπουλος, Μπόρζες (46' Τάτος), Αρναρέλλης (77' Ασαμόα), Ρόβας, Πασάς (83' Μπενίτεζ).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σούλης Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Στεργίδης, Λαρέα, Τσακμάκης, Λιποράσε, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης (88' Π. Καρακλάιτς), Τσιάρας, Κέρι (46' Λινάρδος), Μυτίδης (70' Αλεξόπουλος), Ν. Καρακλάιτς (73' Νιλτίνιο).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr