Ποδόσφαιρο

Super League 2: Στην κορυφή ο ΠΑΟΚ Β', χωρίς νίκη η ΑΕΚ Β'

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 - 19:38

Νίκη για τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου. Τρίτο ματς χωρίς τρίποντο για τους «κιτρινόμαυρους».

Super League 2: Στην κορυφή ο ΠΑΟΚ Β', χωρίς νίκη η ΑΕΚ Β'

Η 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στην Ελλάδα είχε και νορμάλ αποτελέσματα, αλλά είχε και εκπλήξεις. Στο βόρειο όμιλο, ο ΠΑΟΚ Β' πάτησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά τη νίκη 2-1 επί του Απόλλωνα Πόντου. Αντίθετα, ο Απόλλων Λάρισας έκανε το… μπαμ, καθώς πέρασε νικηφόρα από την Βέροια.

Κοινή συνισταμένη των δύο αναμετρήσεων ότι οι νικητές πήραν γκολ από τον ίδιο παίκτη. Διότι τα δύο τέρματα του Δικεφάλου του Βορρά πέτυχε ο Μπράντονιτς, τα αντίστοιχα της ομάδας της Λάρισας ο Ζαχαράκης. Καθαρό τρίποντο πήρε και ο Μακεδονικός.

Σε ό,τι αφορά τον νότιο όμιλο, εκεί η ΑΕΚ Β' παραμένει ακόμα χωρίς νίκη. Άλλο ένα ματς ισόπαλο, 1-1 με το Αιγάλεω. Τα Χανιά πήραν το κρητικό ντέρμπι, νικώντας 2-0 στο Ρέθυμνο την Επισκοπή. Τέλος, η Ηλιούπολη κατέκτησε το πρώτο της τρίποντο με την άνετη νίκη κόντρα στον Ηρόδοτο. Αναλυτικά, τα αποτελέσματα στις κυριακάτικες αναμετρήσεις…

Αιγάλεω - ΑΕΚ Β' 1-1

(58' Μπαστιάνος - 42' Κοσίδης)

Ηλιούπολη - Ηρόδοτος 3-0

(39' Βασιλείου, 46' Μπαστακός, 58' Πολίμος)

Επισκοπή - Χανιά 0-2

(8' Μάναλης, 90' Μπανγκορά)

Μακεδονικός - Θεσπρωτός 2-0

(60' Μιλισάβλιεβιτς, 63' Σιμόνι)

Βέροια - Απόλλων Λάρισας 1-2

(56' Ιωάννου - 16', 83' Ζαχαράκης)

Απόλλων Πόντου - ΠΑΟΚ Β' 1-2

(87' Καλογέρης - 37', 55' Μπράντονιτς)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr