Ποδόσφαιρο

Φιλική νίκη της Κύπρου στο Ισραήλ [vids]

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 - 22:48

Νίκη 3-2 για την ομάδα του Κετσπάγια που δείχνει πώς είναι σε καλό δρόμο ενόψει των προκριματικών για το EURO 2024.

Φιλική νίκη της Κύπρου στο Ισραήλ [vids]

Νικηφόρο ήταν το δεύτερο φιλικό για την Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα επίσημα ματς του προσεχή Μαρτίου. Όταν και η ομάδα του Κετσπάγια θα μπει στα προκριματικά για το EURO 2024. Το απόγευμα της Κυριακής, η Κύπρος νίκησε στην Πέταχ Τίκβα το Ισραήλ.

Η Κύπρος μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα από την Κύπρο, έδειξε εντελώς διαφορετικό πρόσωπα και επικράτησε 3-2. Μάλιστα, μετά από τρία χρόνια πέτυχε εκτός έδρας νίκη, ενώ τρία γκολ είχε να σκοράρει πάνω από τρία χρόνια, τρία γκολ σε ένα ματς.

Μόλις στο 2' η Κύπρος πέτυχε γκολ. Σέντρα του Αντωνίου, τακουνάκι από τον Χαραλάμπους 0-1. Επιπλέον, πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα στο ματς ήρθε και το δεύτερο γκολ.

Στο 24' κάθετη πάσα του Χάμπου Κυριάκου και ο Πίττας τελείωσε ιδανικά την επίθεση για το 0-2.

Όμως, το Ισραήλ μέσα σε ένα δίλεπτο (66'-67') εκμεταλλεύτηκε τη χαλάρωση των Κυπρίων. Έτσι, στο 66' ο Γκλουχ πέτυχε το 1-2, ενώ ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά του Μπαρίμπο για το 2-2. Ωστόσο, με ένα ακόμα εξαιρετικό γκολ στο 82' με το σουτ του Ιωάννου, έξω από την περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

ΙΣΡΑΗΛ (Αλόν Χαζάν): Πέρετζ, Ντάσα (46' Λεβί, 62' Σπούρι), Σλόμο, Γκόλντμπεργκ (71' Σαρντέλ), Λάιτνερ (56' Γκέρτσκιν), Νάτχο (46' Μπαρίμπο), Πέρετζ, Γκλουχ, Σαμπίρο, Άλτμαν (46' Κάνααν), Γεχεζκέλ.

ΚΥΠΡΟΣ (Τιμούρ Κετσπάγια): Δημητρίου, Αντωνίου, Ανδρέου, Γκόγκιτς, Αντωνιάδης, Γουίλερ (87' Οικονομίδης), Ν. Σπόλιαριτς (76' Μάμας), Χ. Κυριάκου (72' Ιωάννου), Χαραλάμπους, Κάστανος (76' Μ. Σπόλιαριτς, 87' Παναγιώτου), Πίττας (72' Χριστοφή).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr