Ποδόσφαιρο

Ο Άρης κοντά στον Τσέχο μέσο Νταρίντα της Χέρτα

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 - 21:55

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Bild», ο 32χρονος ποδοσφαιριστής αφήνει την ομάδα του Βερολίνου για τους «κίτρινους».

Ο Άρης κοντά στον Τσέχο μέσο Νταρίντα της Χέρτα

Κοντά στη μια πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του είναι ο Άρης. Οι «κίτρινοι» είναι σε αναζήτηση ενός μέσους. Όλα δείχνουν πώς τον έχουν βρει. Ο λόγος για τον διεθνή Τσέχο, Βλαντιμίρ Νταρίντα. Ο 32χρονος χαφ θα αφήσει την Χέρτα Βερολίνου για να συνεχίσει την καριέρα του, στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το σχετικό ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται και μέσω της γερμανικής εφημερίδας «Bild». Η οποία σε δημοσίευμά της αναφέρει πώς ο Νταρίντα είναι δεδομένο πώς αφήνει την Χέρτα για να φορέσει τη φανέλα του Άρη. Το συμβόλαιο του Τσέχου μέσου με την ομάδα του Βερολίνου λήγει το καλοκαίρι, με τον παίκτη να μπορεί από την 1η Ιανουαρίου να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Οι Γερμανοί σημειώνουν ότι μέσα από την αποχώρησή του από την Χέρτα, ο σύλλογος θα αποκομίσει και μικρά οικονομικά οφέλη για την παραχώρησή του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.