Ποδόσφαιρο

Τέλος από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 - 19:43

Η συνεργασία του Πορτογάλου σούπερ σταρ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε στο τέλος της, μετά από ανακοίνωση της αγγλικής ομάδας!

Τέλος από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ευχαρίστησαν στον Πορτογάλο σούπερ σταρ για την προσφορά τους στην ομάδα. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μετρούσε μέρες στο Μάντσεστερ μετά από συνέντευξη που είχε δώσει όπου κατηγόρησε ευθέως την αγγλική ομάδα ότι δεν έδειξε το απαιτούμενο ενδιαφέρον μετά την απώλεια του γιου του. Είπε ακόμη ότι η οικογένεια Γκλέιζερ δεν νοιάζεται για την ομάδα και ο προπονητής Έρικ τεν Χαγκ δεν τον σέβεται.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόκειται να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με κοινή συμφωνία, με άμεση ισχύ. Ο σύλλογος τον ευχαριστεί για την τεράστια συνεισφορά του σε δύο περιόδους στο Old Trafford, σκοράροντας 145 γκολ σε 346 εμφανίσεις και εύχεται σε αυτόν και την οικογένειά του καλή συνέχεια. Ολοι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένουν συγκεντρωμένοι στο να συνεχίσουν την πρόοδο της ομάδας υπό τον Έρικ τεν Χαγκ και να εργαστούν μαζί για να έχουν επιτυχίες εντός γηπέδου".

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr