Ποδόσφαιρο

Super League 2: «Πράσινη» νίκη στο Καυτανζόγλειο [vids]

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 - 18:57

«Διπλό» με ανατροπή, 3-2, για την ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου κόντρα στον Ηρακλή.

Super League 2: «Πράσινη» νίκη στο Καυτανζόγλειο [vids]

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό Β'. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να φτάσουν στο τρίποντο (3-2) με ανατροπή, καθώς ο Ηρακλής ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ νωρίς στο ματς. Όμως η δεύτερη ομάδα του «τριφυλλιού» ήταν εκείνη που είχε τον τρόπο να γυρίσει το ματς στο πρώτο ημίχρονο. Έτσι πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Κι όταν ο «Γηραιός» ισοφάρισε στο δεύτερο 45λεπτο, οι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου είχαν την… απάντηση και τον τρόπο για τρίτο γκολ, που τους έδωσε τη νίκη στο Καυτανζόγλειο.

Ο Ηρακλής ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 12' με τον Τομάς, με διπλή προσπάθεια να «νικά» τον Ξενόπουλο και να πετυχαίνει το 1-0. Ωστόσο, το «τριφύλλι» κυριάρχησε στο διάστημα 30'-45'. Εξάλλου, κατάφερε να σκοράρει δύο φορές και να πάρει το προβάδισμα, κάνοντας την ανατροπή. Με τα δύο γκολ που σημείωσε ο Μπιλάλ. Το πρώτο στο 34' για το 1-1...

Επίσης, το δεύτερο στο 43' για την ανατροπή και το «πράσινο» προβάδισμα με 2-1.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον Ηρακλή να κερδίζει πέναλτι. Στο 52' με τον Γιουμπιτάνα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μελούνοβιτς που σημάδεψε σωστά, «νίκησε» τον Ξενόπουλο και ισοφάρισε σε 2-2.

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία από τον Μελούνοβιτς στο 75' να αστοχεί, με προβολή, για το 3-2. Καθώς ο «Γηραιός» έχασε την ευκαιρία του για να προηγηθεί, ο Παναθηναϊκός Β' δεν την έχασε. Υποδειγματική αντεπίθεση στις καθυστερήσεις με τον Σαρδέλη να πλασάρε τον Βελλίδη, για το 2-3 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης στο Καυτανζόγλειο.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κ. Γεωργιάδης): Βελλίδης, Πανάγου, Χρουσιέλ (46' Κωστούλας), Α. Παπαστεριανός, Βιτλής, Σίλβα (89' Κουντουριώτης), Γιουμπιτάνα, Πατράλης, Άλεξιτς (46' Μελούνοβιτς), Τομάς, Τότσκα (46' Μανουσάκης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β' (Σ. Αντωνίου): Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης (66' Ανδρικόπουλος), Έμπο, Σιδεράς, Μαρτίνης, Βουτσάς, Ηλιάδης (59' Σερπέζης), Αθανασακόπουλος (75' Καραμπάς), Ρόμπι, Τερεζίου (75' Κρυπαράκος), Μπιλάλ (66' Σαρδέλης).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr