Ποδόσφαιρο

Α' Κύπρου: Ανατροπή και τρίποντο για τον Ακρίτα [vid]

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 - 21:47

Νίκησε 2-1 το Παραλίμνι στο «Στέλιος Κυριακίδης», αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 1ο λεπτό!

Α' Κύπρου: Ανατροπή και τρίποντο για τον Ακρίτα [vid]

Μεγάλη νίκη για τον Ακρίτα Χλώρακας κόντρα στο Παραλίμνι, στο ματς που άνοιξε την 12η αγωνιστικής στο κυπριακό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μπαντία με το τρίποντο που κατέκτησε, ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, έστω και προσωρινά. Πετυχαίνοντας τη δεύτερη της νίκη, μετά από εκείνη στην πρεμιέρα κόντρα στην Ομόνοια.

Το ματς στο «Στέλιος Κυριακίδης» είχε γκολ από τα… αποδυτήρια. Μιας και η Ένωση Νέων Παραλιμνίου προηγήθηκε στο 1'. Ο Ρουσιάς μπήκε στην περιοχή, γύρισε γοα τον Ντιαβαρά που πλάσαρε εύστοχα τον Περντρέου για το 0-1. Αλλά ο Ακρίτας «απάντησε» αρκετά νωρίς. Στο 11' κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γαβριήλ από τον Ντρέκσα. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Εράσο και ισοφάρισε σε 1-1 (13').

Επιπλέον, στο 38' ο Ακρίτας γύρισε το ματς. Κακή λειτουργία της άμυνας του Παραλιμνίου, ο Σέχιτς έκλεψε την μπάλα, τροφοδότησε τον Γαβριήλ που τελείωσε τη φάση με δυνατό σουτ για το 2-1. Το ματς θα μπορούσε να είχε χιτσκοκικό φινάλε. Μιας και στο 90'+4 ο διαιτητής Φελλάς έδωσε πέναλτι στο Παραλίμνι, για την ανατροπή του Παντελή Γαβριήλ από τον Φουριέλ. Όμως, το VAR τον κάλεσε, είδε ξανά τη φάση και άλλαξε την απόφασή του.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ (Νταβίδ Μπαντία): Περντρέου, Σέχιτς, Κόρατς, Ντράμε, Καραγιάννης, Άμπραχαμ, Εράσο (69' Κονέ), Στ. Γαβριήλ (84' Αμπντουσαλάμοφ), Φουριέλ, Βαράντα (84' Αραούχο), Ραμίρες (90'+2 Σαραβάνια).

ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Μαρίνος Σατσίας): Κόστιτς, Κοτσώνης, Ντρέκσα, Γεβρέμοβιτς, Ντα Σίλβα, Βούκσεβιτς (79' Φερνάν), Κατσιάρης (46' Λουσέρο), Μέιρα (77' Π. Γαβριήλ), Κωνσταντίνου (69' Λαμί), Ντιαβαρά, Ρουσιάς (46' Βουτσένοβιτς).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr