Ποδόσφαιρο

Super League 2: Μεγάλη νίκη τα Χανιά κόντρα στην Καλαμάτα

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 - 19:01

Οι Κρητικοί πέτυχαν μεγάλη νίκη κόντρα στη «Μαύρη Θύελλα». Ισόπαλο το ντέρμπι της Παναχαϊκής με τον Απόλλωνα.

Super League 2: Μεγάλη νίκη τα Χανιά κόντρα στην Καλαμάτα

Το μεγάλο ματς της 4ης αγωνιστικής δεν είχε νικητή. Στο ντέρμπι ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Απόλλωνα, στην Πάτρα, νικητής δεν υπήρξε. Αλλά ούτε και γκολ μπήκε με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Ωστόσο, με το αποτέλεσμα αυτό, οι Πατρινοί ανέβηκαν στην πρώτη θέση.

Την ίδια ώρα, τα Χανιά έβαζαν τέλος στο αήττητο της Καλαμάτας. Οι Κρητικοί επικράτησαν 1-0 στο γήπεδό τους και ανεβαίνουν στη βαθμολογία. «Διπλό» για το Αιγάλεω στην Αλικαρνασσό της Κρήτης κόντρα στον Ηρόδοτο.

Σε ό,τι αφορά τον όμιλο του Βορρά, η Νίκη Βόλου «καθάρισε» με άνεση τον Απόλλωνα Πόντου. Νίκη και για τον Διαγόρα στη Λάρισα, κόντρα στον Ηρακλή. Αντιθέτως στα άλλα δύο ματς δεν υπήρξε νικητής. Τόσο στο Αλμωπός Αριδαίας - Μακεδονικός όσο και στο Θεσπρωτός - Βέροια.

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χανιά - Καλαμάτα 1-0

(31' πεν. Μάναλης)

Παναχαϊκή - Απόλλων Σμύρνης 0-0

Ηρόδοτος - Αιγάλεω 0-1

(6' Τσιλιγκίρης)

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ηρακλής Λάρισας - Διαγόρας 0-1

(80' Λιονέλ)

Αλμωπός Αριδαίας - Μακεδονικός 0-0

Θεσπρωτός - Βέροια 1-1

(41' Κωνσταντίνου - 64' Φασίδης)

Νίκη Βόλου - Απόλλων Πόντου 3-0

(10' Σιαφά, 40', 50' Μιράντα)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr