Ποδόσφαιρο

Super League 2: Στην κορυφή Ιεράπετρα και Κηφισιά [vids]

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 - 19:08

Εντός έδρας νίκες και για τις δύο κόντρα σε Προοδευτική και Καλλιθέα, αντίστοιχα.

Super League 2: Στην κορυφή Ιεράπετρα και Κηφισιά [vids]

Οι έδρες «μίλησαν» στα δύο σημερινά ματς, για τον Νότιο όμιλο της Super League 2. Καθώς η Ιεράπετρα και η Κηφισιά πήραν τα τρίποντα. Αποτελέσματα που τις έφεραν στην πρώτη θέση του Νοτίου ομίλου, παρέα, με 9 βαθμούς.

Στην Κρήτη, η Ιεράπετρα άνοιξε το σκορ πριν συμπληρωθεί μισή ώρα στο ματς. Στο 29' ο Ίτσιος με καρφωτή κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ τους Κρητικούς (1-0). Ωστόσο, στο 40' μετά το φάουλ του Παυλίδη, ο Ντέτλερ δεν βρήκε καλά την μπάλα με το κεφάλι. Αυτογκόλ και 1-1 για την Προοδευτική. Η υπεροχή για την Ιεράπετρα «καρποφόρησε» στο 73'. Πρώτη κεφαλιά του Βουό, δεύτερη από τον Μηλιώτη και 2-1.

ΟΦ Ιεράπετρας (Άγγελος Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Ίτσιος, Στάμου, Ντέτλερ, Τσορνομάζ, Κατάλντι (88' Κόλα), Μηλιώτης (85' Χιμένεθ), Μπλανκ Καζάου (76' Γκομπερβίγιε), Αντερέγκεν, Βουό (88' Παπαδάκης).

Προοδευτική (Γιάννης Μάγγος): Αστράς, Καρρίκι (30' Αλεξίου), Σινγκ (61' Παντελίδης), Ποτουρίδης, Φαζός, Μεγαρίτης (61' Γιόβιτς), Πίσσας, Παυλίδης, Νταβιώτης (71' Γκαργκαλατζίδης), Γιαννιτσάνης (71' Τσακίρης), Ευθυμίου.

Τρίποντο, όμως, πήρε και η Κηφισιά στο ματς με την Καλλιθέα με 2-0. Αν και το ματς ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο. Μόλις στο 1' τραυματίστηκε ο Ρώσση, σε σύγκρουση με τον συμπαίκτη του, τον Ντεμέτριους. Ο παίκτης της Καλλιθέας υπέστη κάταγμα στην επιγονατίδα. Η Κηφισιά πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι πίεσε και τελικά έφτασε στο γκολ, στο 26'.

Με την απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ταλάλ έγινε το 1-0. Το δεύτερο γκολ ήρθε στις αρχές του δευτέρου όταν η Κηφισιά κέρδισε πέναλτι στην ανατροπή του Κουϊρουκίδη από τον Στρέζο. Ο «παθών» εκτέλεσε εύστοχα την «εσχάτη των ποινών» και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Κηφισιά (Γιώργος Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Σωτηράκος, Βαφέας, Μπαρμπόσα, Παναγιώτου, Πέιος (87' Νοικοκυράκης), Ποζατζίδης (77' Να’α), Παπασάββας, Ταλάλ (66' Καλλέργης), Κουϊρουκίδης (77' Γκίνη), Τετέι (87' Ιατρούδης).

Καλλιθέα (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Ρώσση (5' Βασιλούδης), Μανθάτης, Ευαγγέλου, Κύργιας (16' Χατζηδίμπας), Μπουλούλης (54' Λάσκαρης), Σαντάνα, Ντεμέτριους (54' Νίλι), Κυνηγόπουλος, Κωστανάσιος (54' Τσιντώνης), Λουκίνας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr