Ποδόσφαιρο

Super League 2: Η Ηλιούπολη έβαλε τέλος στο αήττητο της Παναχαϊκής [vids]

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022 - 18:01

Νίκη 2-1 για την ομάδα του Νίκου Παντέλη και προσωρινά στην κορυφή. Πρώτο τρίποντο για τον Ηρόδοτο.

Super League 2: Η Ηλιούπολη έβαλε τέλος στο αήττητο της Παναχαϊκής [vids]

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα της Ηλιούπολη στο πρωτάθλημα της Super League 2. Μετά το νωθρό ξεκίνημα, η ομάδα του Νίκου Παντέλη μετρά τρία διαδοχικά τρίποντα. Το τελευταίο ήρθε την Παρασκευή με 2-1 κόντρα στην Παναχαϊκή. Ένα αποτέλεσμα που ανέβασε, προσωρινά, την Ηλιούπολη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Β’ ομίλου.

Όλη η δουλειά έγινε στο πρώτο 45λεπτο. Μιας και στο 33' ο Τριανταφυλλάκος με σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ (1-0). Επιπλέον, πέντε λεπτά αργότερα (38') ήταν η σειρά του Χέμπερτ να σκοράρει με τη… βοήθεια του Λαρέα, καθώς η μπάλα βρήκε στο σώμα του παίκτη της Παναχαϊκής (2-0).

Οι Πατρινοί ξαναμπήκαν στο ματς, στο 55', με το δυνατό σουτ, στην κίνηση, από τον Λιποράσε. Αλλά το 2-1 παρέμεινε ως το φινάλε και η Ηλιούπολη πήρε μια πολύ σημαντική νίκη.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Ν. Παντέλης): Περιστερίδης, Μπουσάι, Πολίμος (89' Ανδρέου), Μουριέλ, Κρητικός, Γκοτσούλιας, Τσαφταρίδης, Τριανταφυλλάκος, Βάρκας (77' Κρέτσι), Χέμπερτ (70' Ντίαζ), Μπαστακός.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Στεργίδης (90' Ρουγκάλας), Λαρέα, Τσακμάκης, Λιποράσε, Καρλίτο (82' Μαραθωνίτης), Μπουρλάκης (58' Χαντί), Τσιάρας (58' Κωνσταντακόπουλος), Κέρι, Αλεξόπουλος, Ν. Καρακλάιτς (46' Π. Καρακλάιτς).

Στο ματς που έγινε στο γήπεδο της Καισαριανής, ο Ηρόδοτος πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Νίκησε 2-1 τον ΠΑΟ Ρουφ, στο… ντέρμπι των ομάδων της ουράς στον Β’ όμιλο. Με τα τρία τέρματα της αναμέτρησης να έρχονται στο δεύτερο ημίχρονο, μέσα σε έξι λεπτά. Το Ρουφ είχε δοκάρι με τον Κονέ στο 30'. Επίσης ήταν η ομάδα που πήρε το προβάδισμα στο σκορ, στο 50' με το σουτ του Τσιάβου που βρήκε στα σώματα των αμυντικών και άλλαξε πορεία (1-0).

Ωστόσο το γκολ έκανε… καλό στον Ηρόδοτο, μιας και ξύπνησε τους Κρητικούς. Έτσι, στο 52' ο Μακρυδάκης με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1 και στο 56'η κεφαλιά πάσα του Σαρρή βρήκε τον Κυριακίδη που σημείωσε το 1-2.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Ισ. Σταυριανός): Κουνάδης, Κονέ, Καμί, Σμίλτος, Κατσούλης, Ζαχάρος, Καλλέργης, Βενάρδος, Παπουτσογιαννόπουλος, Τσιάβος, Ζαφειράκης.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Ηλ. Φυντάνης): Κρόστα, Κυριακίδης, Κριεζίου, Σαρρής, Μακρυδάκης, Τζούνιορ, Γκίνη (43' Φράγκος), Μασάδο, Σουρνάκης, Βρεττός, Χαλκαδάκης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr