Ποδόσφαιρο

Α' Κύπρου: Άνετα τρίποντα για ΑΕΚ και Δόξα [vids]

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022 - 22:35

Η ομάδα της Λάρνακας νίκησε 2-0 το Παραλίμνι, ενώ αυτή της Κατωκοπιάς με το ίδιο σκορ τον Ακρίτα Χλώρακας.

Α' Κύπρου: Άνετα τρίποντα για ΑΕΚ και Δόξα [vids]

Η πέμπτη σερί νίκη της ΑΕΚ, στο ματς με το Παραλίμνι, απέδειξε πώς η ομάδα του Όλτρα είναι σε άκρως ανοδική πορεία. Διότι αυτή ήταν η τρίτη με μηδέν παθητικό σε αυτή την πεντάδα. Επιπλέον, με το αποτέλεσμα αυτό, η ΑΕΚ ξεπέρασε προσωρινά ΑΠΟΕΛ και Άρη και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Λάρνακας κυριάρχησε από την αρχή. Αν και η πρώτη ευκαιρία ανήκε στην ΕΝΠ με τον Βουτσένοβιτς στο 27'. Τελικά οι «κιτρινοπράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 30' με το σουτ του Λόπες, μετά την επέμβαση του Κόστιτς στην κεφαλιά του Τρισκόφσκι. Το «διπλό» οριστικά «κλείδωσε» στο 67' όταν ο Τρισκόφσκι έστρωσε στον Σανχούρχο και εκείνος με δυνατό σουτ εκτός περιοχής σημείωσε το 0-2.

ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Κοτσώνης (78' Γαβριήλ), Έχμαν, Ντρέκσα (35' Κολωνιάς), Ντα Σίλβα, Λουσέρο, Βούκσεβιτς, Μέιρα (78' Μαυρουδής), Κωνσταντίνου (78' Κορσιά), Ντιαβαρά, Βουτσένοβιτς (60' Λαμί).

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (Χοσέ Λουίς Όλτρα): Πίριτς, Ροσάλες, Γκονθάλεθ, Μιλίτσεβιτς, Εγγλέζου (84' Γκαρσία), Σανχούρχο (89' Χριστοφόρου), Πονς, Φαράζ (72' Κάσας), Γκιούρτσο, Τρισκόφσκι (72' Μάμας), Λόπες (84' Ρόμο).

Επιπλέον, η Δόξα Κατωκοπιάς πέτυχε την πρώτη της νίκη στο «Κατωκοπιά Επιστροφή – Γλαύκος Κληρίδης». Νίκησε 2-0 τον Ακρίτα Χλώρακας. Μετά από πέντε σερί ήττες εντός έδρας ήρθε το πρώτο τρίποντο για την ομάδα του Σέου. Η Δόξα σκόραρε και τα δύο της τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Στο 31' με το γκολ του Καραμανώλη, με τον Κύπριο σκόρερ να κάνει την περιστροφή. Επιπλέον, στο 45'+2 ο Σαντίκ από πλάγια θέση διαμόρφωσε το 2-0.

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ (Ρικάρντο Σέου): Σισκόφσκι, Καραμανώλης, Αντενόν (90'+2 Μέσεν), Κέρλα, Κοβάσεβιτς, Βαγιέχο (80' Τραϊτσέφσκι), Ασαμόα (80' Ντίας), Τιτζιανί (64' Μέσκα), Φαουάζ, Ιωσηφίδης (64' Ανανέ), Σαντίκ.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ (Νταβίδ Μπαντία): Πεντρέου, Σέχιτς, Κόρατς, Φαουριέλ (61' Τζεμίλι), Ντραμέ, Καραγιάννης, Άμπραχαμ, Εράσο, Γαβριήλ, Βαράντα, Ραμίρες (61' Πικής).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr