Ποδόσφαιρο

Super League 2: Νίκες κορυφής για Απόλλωνα και Μακεδονικό [vids]

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022 - 19:45

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» νίκησε 1-0 τα Χανιά, ενώ οι «πράσινοι» 2-0 τον Ηρακλή στο τοπικό «ντέρμπι».

Super League 2: Νίκες κορυφής για Απόλλωνα και Μακεδονικό [vids]

Ημέρα των γηπεδούχων ήταν γενικά η σημερινή στο πρωτάθλημα της Super League 2. Διότι στα τρία από τα τέσσερα ματς «μίλησε» η έδρα. Επιπλέον, κανείς φιλοξενούμενους δεν σκόραρε! Κανείς που να μέτρησε το γκολ του. Καθώς ο Ολυμπιακός Β' πέτυχε γκολ στο Αιγάλεω, αλλά το τέρμα δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Όμως, σύμφωνα με την φωτογραφία που μπορείτε να δείτε παρακάτω, ο Αλγκασίμ Μπα που σκόραρε στο 78' καλύπτονταν από τουλάχιστον τρεις παίκτες του Αιγάλεω.

Στο πρώτο ματς της ημέρας, χρονικά, ο Απόλλων νίκησε 1-0 τα Χανιά στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έβαλε τέλος στο σερί νικών των Κρητικών. Το μοναδικό γκολ του ματς πέτυχε ο Φατιόν με πέναλτι στο 23', σε μια φάση που ο γκολκίπερ Κατσιμήτρος πήγε να αποκρούσει, αλλά δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα.

Στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο Μακεδονικός συνέχισε το νικηφόρο σερί στην έδρα του. Έκανε το 3/3 επικρατώντας 2-0 του Ηρακλή. Με τα γκολ που σημείωσαν ο Σιμόνι στο 6' και ο Σάντσεθ στο 51'.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν η νικήτρια στη θεσσαλική κόντρα με την Νίκη Βόλου. Στο ματς που διεξήχθη στην AEL FC ARENA της Λάρισας, νίκησε 1-0. Το «χρυσό» γκολ για την Αναγέννηση πέτυχε ο Γκόλιας στο 42'. «Χρυσό» διότι ο έμπειρος αμυντικός είχε μπει στο ματς στο 25', ως αναγκαστική αλλαγή στη θέση του Σκόνδρα.

Τέλος στο Αιγάλεω, η ομώνυμη ομάδα και ο Ολυμπιακός Β' έμειναν στο 0-0. Στο 21' υπήρξε μια φάση, με την ανατροπή του Μπαστιάνου από τον Χριστόπουλο. Οι άνθρωποι του «Σίτι» φώναξαν ζητώντας πέναλτι, καθώς θεώρησαν πώς η παράβαση έγινε εντός περιοχής. Δοκάρια είχαν ο Μαρίνος για τον Ολυμπιακό Β' στο 25' και ο Δημούτσος στο 57' για το Αιγάλεω.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr