Ποδόσφαιρο

Α' Κύπρου: Η αντεπίθεση του ΑΠΟΕΛ συνεχίζεται [vids]

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022 - 22:13

Νίκησε 3-1 τη Νέα Σαλαμίνα, εκμεταλλεύτηκε την «γκέλα» της Πάφου με τον Ολυμπιακό και πλησίασε στον έναν βαθμό.

Α' Κύπρου: Η αντεπίθεση του ΑΠΟΕΛ συνεχίζεται [vids]

Η πορεία του ΑΠΟΕΛ με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο του έχει επτά σερί νίκες. Έτσι, οι «γαλαζοκίτρινοι» επέστρεψαν για τα καλά στη «μάχη» του τίτλου. Το απόγευμα του Σαββάτου νίκησαν 3-1 στο «Αμμόχωστος» τη Νέα Σαλαμίνα και είναι πιο στο -1 από την κορυφή και την Πάφος. Μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες!

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος από την αρχή του ματς. Στο 36' ο Μπλουμ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0-1), για να δώσει ασίστ στον Μαρκίνιος στο 38' για το 0-2. Στο 46' ο Φελίπε μείωσε σε 1-2, αλλά ο Κονσταντίνοφ με κεφαλιά στο 90' διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Μελίσσας, Λέουκο (87' Κουμούρης), Άδωνη, Ντιακιτέ (87' Μποτεάκ), Οφόρι, Κλίμοβιτς (62' Τιάγκο), Φράγκος (46' Μαργκάσα), Μάντζεκ, Μπάντζα, Φελίπε (72' Μιγκελίτο), Ντορεγκαράι.

ΑΠΟΕΛ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Μπέλετς, Σούσιτς, Κρέσπο, Ντβάλι, Σατσιάς, Εντονγκαλά (64' Εφρέμ), Κοσταντίνοφ, Σαρφό (90'+3 Νταουσβίλι), Μαρκίνιος (77' Καρώ), Μπλουμ (90'+3 Ηλία), Μάγκλιτσα (64' Ντάλσιο).

Στο άλλο ματς, στο «Στέλιος Κυριακίδης» ο Ολυμπιακός έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα. Ο ουραγός της βαθμολογίας πήρε ισοπαλία 1-1 από την πρωτοπόρο Πάφο. Οι «μαυροπράσινοι» κατάφεραν να ανοίξουν στο σκορ στο 58' με τον Ψύχα, μετά το λάθος του Ζουνίνιο. Ωστόσο, η Πάφος ισοφάρισε αρκετά γρήγορα (61') με τον Ζάιρο. Ωστόσο δεν άλλαξε κάτι ως το φινάλε. Βέβαια, στο 22' η Πάφος είχε πετύχει γκολ με τον Ζάιρο, αλλά ο Τάνκοβιτς που του είχε δώσει την πάσα, ήταν σε θέση οφσάιντ όπως έδειξε το VAR.

ΠΑΦΟΣ (Χένινγκ Μπεργκ): Αντός, Ικόκο, Κβίντα, Μπάιριτς, Ζουνίνιο, Κανέ, Ντράγκομιρ, Αμπντουραχίμι, Σεμέδο, Τάνκοβιτς, Ζάιρο (72' Bαλακάρι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (Μάκης Σεργίδης): Μολ, Λιασίδης, Μουκτάρης, Μπάρτι, Ιωάννου, Νάνι, Ψύχας (65' Xριστοδούλου), Πεχλιβάνης, Γκεριέ, Δόσης, Κορομά (75' Ντεσιρέ).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr