Ποδόσφαιρο

Κριστιάνο Ρονάλντο: Συμφώνησε με την Αλ Νασρ σύμφωνα με την Marca!

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022 - 14:24

“Τελειωμένη” είναι η μετακίνηση του Πορτογάλου σταρ στον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας όπως υποστηρίζει η ισπανική εφημερίδα που κάνει λόγο για συμβόλαιο 2,5 ετών που θα αγγίζει τα 200 εκ. ευρώ ετησίως!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Συμφώνησε με την Αλ Νασρ σύμφωνα με την Marca!

Στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας θα αγωνίζεται απο την 1η Ιανουαρίου του 2023 ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρει η Marca. Η συμφωνία των δύο πλευρών χαρακτηρίζεται τελειωμένη και μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Πορτογάλος σταρ θα υπογράψει χρυσό συμβόλαιο 2,5 ετών.

Η συμφωνία θεωρείται ότι είναι μια από τις πιο προσοδοφόρες στην ιστορία του αθλητισμού και θα μπορούσε να δει τον πέντε φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας να κοστίζει σχεδόν 200 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως το συμβόλαιο θα αγγίζει τα 100 εκ. ευρώ, με περαιτέρω χορηγικές και διαφημιστικές συμφωνίες. Ο 37χρονος έγινε ελεύθερος στα τέλη του περασμένου μήνα, όταν συγκρούστηκε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά απο μια… εμπρηστική τηλεοπτική συνέντευξη.

Η Αλ Νασρ είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους συλλόγους στη Σαουδική Αραβία, έχοντας κατακτήσει εννέα πρωταθλήματα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr